Barnmorskebesök sex månader
I tisdags var vi hos barnmorskan och läkare för sexmånaders kontroll. 

Han väger nu 8600 gram och är 67.3 cm, för en månad sedan vägde han 8410 gram och var 66 cm.

Utöver det så kollade dem om han kan sitta, vilket han kan, om han kan hjälpa till och dra sig upp från liggande till sittande och där blev barnmorskan förvånad för han drar som en galning och ställer sig upp istället för att hamna i sittande. Hon sa att han är en stark kille och att han är tidig med det man kan se än så länge, tänder, stå stabilt och att krypa. 

Sedan var det läkarens tur att kolla honom, öronen och ögonen blev godkända, likaså hans mage. Däremot fick hans huvud inte riktigt godkänt. 
När han var ca två månader började folk i våran omgivning påpeka att hand huvud såg konstigt ut, med en knöl där bak, så vi fick träffa en läkare när han var 2 och en halv månad som sa att det såg helt okej ut men att vi skulle hålla koll så den inte blev större. Vilket den inte har, tvärt om, jag tycker den blivit mindre. 
Våran barnmorska har mätt huvudet extra noga och sagt att det växer fint men att han har ett stort bakhuvud. 
Men läkaren ifrågasatte varför vi inte fått en remiss till Borås för att kolla upp det mer noga och att första läkaren borde tagit det på allvar  där vid två månader.  Så nu väntar vi på en kallelse för att kolla upp hans huvud i Borås. 
Säkert ingen fara men jag blir så nervös och nojjig, vad skulle det kunna vara och vad är det dem vill kolla, och hur? Än så länge har dem bara mätt huvudet så jag blir nervös över vad dem skall göra i Borås. 

Hoppas vi får en tid snart så jag slipper gå och oroa mig länge. Min älskade bebis. 

(null)

Fotomodeller
Är just nu och hälsa på Emil på jobbet, Caspian sover i vagnen och Emil fixar med en lastbil så jag tänkte passa på att blogga. 

Jag och Caspian har varit fotomodeller idag, vi tog en buss in till Göteborg vid 11 och så hade vi fotograferingen vid 13, Caspian var lite svår flörtad men det var inga svårigheter att få honom att kolla in i kameran. 
Jag kände mig stel och obekväm till en början men det släppte med tiden, så nu håller jag tummarna att det inte syns hur svettig jag var efter bussresan och promenader och att jag ser någorlunda avslappnad ut. Fake it til you make it, så att säga. 

Vi var och fotades utav en jätte härlig tjej som heter Louise, hon heter Wanderings.se på instagram om ni vill titta på hennes bilder eller också boka henne. Jag hittade hennes instagram för jätte många år sedan när hon fotograferade en bloggare som jag läste, gillade hennes bilder och nu när jag upptäckte att hon har en studio i Göteborg och hade ett morddags erbjudande kunde jag inte låta bli att boka. 

Nu vakande Caspian så vi hörs en annnan gång. Kram 

(null)

(null)


Morsdag
Fick vakna upp och ha min första morsdag igår, så lyckligt lottad som får vara Caspians mamma! 

Caspian vaknade vid 06 och somnade inte om, Emil bytte blöja och jag som hade önskat sovmorgon tog ut Caspian i vardagsrummet så att Emil fick sova ut lite. Det behövde han mer än mig. 
Caspian hade viskat till sin pappa hur mycket jag velat fixa håret så jag skall få klippa och färga håret inom någon vecka, såå glad!

Jag hann städa, vi tog en promenad och handlade och sedan kom mormor Lena och hennes sambo hit och hälsade på. Vi åt tårta och Caspian fick lite söta presentera och när dem åkte hann vi mysa i soffan medan Caspian sov och sedan åkte vi till Emils mamma för att gratta henne på morsdag. Vi åt grillat där och sedan hann vi träffa pappa och resten utav gänget innan det var dags att sova. 

I lördags var vi i Ullared med Lotta, Emelie, Elin, Malin, Alex och Ida. Vi fick köpt en del bra och jag unnade mig lite kläder, Caspian somnade i bärselen för första gången och var så söt! 

Idag är jag så trött, har ont i huvudet och känner mig helt slut. Blir att passa på att vila när Caspian sover. 

Kram 

(null)
Liten sötnos i Ullared! (null)
(null)
(null)

(null)

(null)
(null)