Natt
Precis varit ute med Spyker på hans natt promenad, nu ligger vi i sängen redo för att sova men först skall jag kolla mobilen lite. 

Imorgon ringer klockan nio och då skall jag till polisen och fixa pass och id, ös regnade idag och jag kände inte för att promenera i det vädret innan korten skall tas, men i morgon måste det bli gjort. Kanske jobbar några timmar och på kvällen skall jag hem till Therese för lite mys, skall bli så kul att se deras lägenhet dessutom. 
Kom på en idé så det kan hända att jag sover hos Julia imorgon efter att jag varit hos Therese för då hinner jag umgås med Julia och hennes pojkvän under fredagen innan jag måste hem... Hm, får ringa och diskutera det med Julia i morgon. 

Sov gott, kram 

Toa bild från i lördags, woho.
Italiensk afton
Pappa köpte med sig massa god italiensk plockmat, så himla gott och jag är nu väldigt mätt! 

Idag har jag tagit igen mig från helgen, sovit mer än vad som kanske är bra och bara slappat. Diskade upp all disk nu på kvällen så att bänkarna var tomma när pappa kom hem däremot och det var behövligt. 

Imorgon skall jag till polisen för att fixa id-kort, kanske passar på och gör nytt pass också men det skall jag diskutera mer med pappa. Tänker försöka jobba och kanske gymma. 

Vi hörs, kram Bokad
Nu är flyget bokat och klart, den 13 augusti klockan 10:05 lyfter flyget och jag flyttar till England, så sjuk känsla. 
16 dagar kvar nu bara... 

Vi hörs i morgon under dagen, kram 

Dagens middag blev hemmagjord kebabpizza, mums!