Söndag
God morgonrock välkommen söndag, Emil ligger bredvid mig och sover och jag hörde Caspian knorra i sitt rum förut men nu är han tyst igen. 

Vi hade en så himla bra lördag, verkligen hur bra som helst! 
Caspian vaknade vid 8 och då gick vi alla upp och åt frukost, vi fixade oss, jag tvättade och lite innan 10 satte vi oss i bilen och åkte mot Rävlanda. 
Det var en stor barnloppis där igår vilket passade oss perfekt med tanke på att jag upptäckte att Caspians garderob i storlek 80 och uppåt var obefintlig. Så vi fick köpt massa kläder och två leksaker (29 artiklar) för 477kr, det blev allt ifrån joggingbyxor, body’s, mjukiskläder och några finare plagg. 
Förhoppningsvis börjar ju Caspian förskolan i januari så vi köpte lite kläder han kan ha som extra där, lite mer oömma kläder. 

Efter det åkte vi hem för att äta lite lunch och fortsätta städa, vi dammsög och jag tvättade upp alla nya kläder vi köpt så idag skall dem vikas ner i hans byrå, kommer kännas så bra att se hans lådor fulla igen. 
Vi har möblerat om en hel del här hemma och tanken är att göra som en extra vägg utav massa bokhyllor, det kostar däremot rätt mycket nytt så det är inget vi prioriterat men så igår la en kille i Skene upp en precis sådan vi vill ha så Emil hoppade in i bilen och köpte den. När han kom hem igen vid 17.30 var två kompisar här och vi satte oss och fikade.

När dem åkte hem vid 19 packade vi ihop oss och gick hem til en kompis som bor typ granne med oss, vi nattade Caspian i vagnen längst vägen och satt sedan hos dem och drack gott, pratade och efter en timma vaknade Caspian. Efter det turades vi om att försöka natta honom, vi testade i vagnen, i knät, i en vagga, i en vanlig säng men han vägrade. Ögonen gick i kors men han var nöjd och glad och lekte med deras två katter så emellan nattningsförsöken satt han med och umgicks. 
Klockan 23.30 tog vi på oss och gick hem och väl hemma i sin egna säng somnade han på några minuter, så typiskt. 
Men nu har vi lärt oss till nästa gång, antingen är vi här hemma så han kan sova i sin säng, eller så fixar vi en resesäng eller lånar deras bebis spjälsäng hos dem eller så fixar vi barnvakt. Men vi hade det jätte roligt och Emil har nog en liten mancrush nu, haha. 

Nu skall jag väcka Emil och så är det dags att börja denna dagen, vi skall bygga ihop hyllan och om vi orkar (mer om Emil orkar...) så åker vi till Leos lekland med Caspian för första gången.

Kram och hoppas ni får en bra söndag! 

(null)
Fyllde en liten ullareds påse med kläder, kan säga att jag hade kunnat köpa ännu ner... 

(null)

(null)

(null)
Caspian var så söt som lekte med deras katter och med deras kattleksaker, roligaste var när både Caspian och katten fick tag i den lilla gula musen och drog åt varsitt håll. Han är verkligen så himla duktig med katter, klappar fint, vill ge dem sina leksaker och kan sitta och bara titta på dem.

(null)
Trött kille som vägrade sova men var nöjdast i sin pappas famn. 
Fredag
God kväll fina ni, vi har nästan precis kommit hem från Emils föräldrar, vi har ätit både middag och efterrätt där och satte oss inte i bilen fören vid 20 tiden. 
Caspian har tagit ett steg i taget här hemma men han gick flera steg efter varandra hemma hos sin farmor och farfar och stod upp mycket längre stunder, blir så stolt! 

Första gången vi lät Caspian vara vaken så länge och sedan somna i bilen och så bara lyfte jag ut honom och la honom i sin säng direkt när vi kom in. Funkade jätte bra, han vaknade till när jag tog ur honom ur bilen men somnade om så fort jag la ner honom i sin säng. Så skönt om detta kan funka, det är inte ofta vi är iväg så här sent men det är skönt att veta att vi har möjlighet så nu får vi börja ha en extra pyjamas i skötväskan för just sådana här kvällar. Dessutom första natten utan välling så nu hoppas vi att han sover hela natten som vanligt.

Vi har haft en jätte bra vecka, jag har däremot känt mig hängig och det var lite jobbigt i onsdags när man visste att vi egentligen borde varit på sjukhuset om tiden inte flyttats. Hatar denna väntan. Men vi har varit på öppna förskolan, umgåtts med vänner och shoppat. 
Caspian har storlek 80 i body’s, 74 i byxor och det är dags att byta till storlek 80 på pyjamaser men insåg att han knappt har några kläder alls i storlek 80 och 86. Vill helst att han har fler än två pyjamaser och 3 byxor... så igår när Lindex hade 25% rabatt på ett köp passade jag på att köpa lite nya kläder till honom. 
Imorgon funderar vi på att åka och kolla in en barnmarknad i Rävlanda, billigare och bättre att köpa begagnade kläder. 

Nu skall jag fortsätta slöa i soffan och snart är det väl dags att krypa ner i sängen. 


(null)
Caspian tyckte att det skulle bli gott med frukost imorse. 

(null)
Så söt i sin lilla tofs, hans första frisyr! 
 
(null)
Blev amerikanska pannkakor till lunch idag, mums. 
Caspian 10 månader
 
  • Caspian har lärt sig klappa händerna, säger man yaaay så börjar han klappa, hör han låtar han tycker om klappar han, han klappar händerna väldigt mycket. 
  • Två nya tänder pågång där nere, jag kan se dem men inte känna dem än. 
  • Caspian tog sitt första steg för en vecka sedan och tar några steg här och där varje dag, men än så långe vågar han inte. 
  • Han står kortare stunder själv. 
  • Han har lärt sig att klättra upp i soffan.
  • Frågar jag vart lampan är kollar han upp i taket och börjar leta.
  • Han pratar mycket och "svarar" mig när jag pratar med honom, men inget ord än. 
  • Han älskar att dela med sig utav allt, vill ge leksaker till andra barn och vill att man skall smaka på hans mat och vatten. 


Vikt: 10 kilo 600 gram 
Längd: 71 cm 

Body: storlek 80
Byxor: storlek 74 
Pyjamas: storlek 74/80