Helg

God morgon på er. 


Så skönt med en ledig helg och idag ska jag inte göra någonting alls. 
Emil är i Kungsbacka och mekar med bilarna, ser fram emot när han är färdig och kan sälja golfen så vi kan hämta hem våran snygga nya och större bil! 
Han höll på hela dagen igår också så jag passade på att diska och röja lite här hemma innan jag lockade håret, sminkade mig och tog en buss till Delsjön där Alex hämtade upp mig. Hängde hemma hos syskonen hela kvällen, lånade deras tvättmaskin, åt mat och sov i soffan tills Emil var färdig vid 11 tiden på kvällen. 

Han åkte hemifrån innan åtta imorse så jag hoppas att mitt hjärta kommer hem lite tidigare idag än igår. 

Nu är det väl dags för mig att kliva upp från sängen och äta frukost. Kram 


Vårkänslor

Hej på er, hoppas allt är bra med er! 

Med mig är det sådär, jag varit hemma sjuk sedan i fredags och idag känner jag mig lite bättre så nu är det jobbet som gäller om en liten stund. 

Alex har sovit här inatt då han och Emil har bytt stötdämpare på Alex bil, så idag är tanken att dem skall bli klara med det medan jag jobbar. 

Har inte så mycket att skriva just nu men det blir det nog ändring på snart. 

Kram 


Gårdagens "lunch"

Saker :

På ditt skrivbord?

Jag har inget eget skrivbord utan det är Emils skrivbord, men där på står hans data, våra räkningar och viktiga papper ligger i mappar och tyvärr ligger det ganska mycket skit och onödigt där på också. Haha jag kör den taktiken att eftersom det är Emils skrivbord är det upp till honom att röja där. 


Under din säng?

Haha, där ligger allt som inte får plats någon annanstans, stora ullareds och Ikea påsar men också ett o upp packat gäst täcke.  Kom dessutom på att våran gran ligger där under i sin kartong. 

Bakom din kylskåpsdörr?

Våran kyl är just nu ganska full då vi storhandlade i fredags. Vi har fastnat för en grekisk yoghurt från Lidl så den var vi faktiskt och köpte två bunkar utav i torsdags. Annars så har vi alltid mozzarella, spenat, mjölk, grädde och smör i, röd paprika är också en stor favorit men dem jag köpte i fredags var inte alls goda tyvärr. 

Vid sidan att ditt handfat?

Tvål, våra tandborstar och tandkräm, ett doftljus och en doft burk som jag fick i julklapp utav Elin. 

Högst upp i din bokhylla? 

Hm, det beror på hur man ser det. Uppe på bokhyllan står Emils studentmössa, julgranspynt och en kartong till ljusslingan. Men däremot på översta hyllan står några pärmar och en förvarings kartong med lite gott och blandat i. 

Längst ner i din tvättkorg? 

 Där ligger några strumpor eller trosor skulle jag gissa på, inte roligare än så. 

Framför näsan på dig?

I dina tankar?

Haha oj oj oj, mina tankar är alltid kaos och jobbar på i 110. Tänker alltid alldeles för mycket och har en dålig vana av att bli fast i tankar, jag tänker samma mening om och om igen i flera minuter tills jag börjar tänka på något annat. 

Men jag tänker väl alldeles för myclet på framtiden, på barn framförallt. Men också på hur jag vill bo, hur vi skall lösa boende efter november men också vad som händer med jobb efter september. Så jag har en tendens att fokusera på saker som inte kommer hända förens om flera månader.