Lördag

Sitter på jobbet och har rast, slutar 15.30 och då skall jag hem till mormor och prata och äta gott. Mysigt!

I helgen händer det grejer, jag och Emil har bestämt att vi skall flytta in hemma hos mig, så så fort vi löst problemet med släp och så så kommer alla våra möbler hos Emil flyttas över hem till mig. Det kommer göra typ allt så mycket enklare och vi kommer kunna sova med varandra varje natt förutom just varannan helg.

Har väldigt ont i magen idag och jag känner mig bara väldigt seg, får stanna upp ibland för att jag får som kramp i magen och det är inte särskilt roligt alls.
Hoppas att jag känner mig piggare snart.

Nu skall jag slappa lite, vi hörs puss

Obeskrivligt gott med avokado på knäckebröd. "Yoghurten" på bilden är min favorit "yoghurt" och det är en soygurt från planti. Testa!
Tillbaka till verkligheten

Sitter på jobbet och väntar på att Emil skall sluta, måste mysa massor när vi kommer hem. Min favorit.

Även om att det är skönt att vara hemma igen så suger det, vill tillbaka nu nu nu och helst för ett bra tag sedan!
Det är som jag sa till Emil igår i bilen att hade jag kunnat så hade jag flyttat Emil, Emils jobb och mitt jobb till Cambridge. Då hade mitt liv varit perfekt.
Saknar min bästa vän och jag känner mig aldrig hel. Är jag i Sverige saknar jag henne och är jag i England saknar jag Emil.
Jag känner mig dessutom mer hemma i cambridge och på Ellis soffa än vad jag gör här i Sverige och så har det väl ärligtalat varit ända sedan jag flyttade hem i februari.
Här skiftar jag mellan tre hem, Emils, mitt och mormors. Jag har ingen fast punkt och jag längtar så mycket tills jag har Ett hem med Alla mina saker i.

I alla fall så blev det inget jobb igår, min mage var verkligen hemsk. Idag var det bättre och jag hoppas innerligt att den kan lugna ner sig lite nu.
Imorgon är jag ledig och då ska jag vara ledig. Slappa i sängen, sova, se på film och bara ta det luuuugnt.

Nu ska jag äta hula hoops, mina favorit chips som även dem bara finns i England.

Sverige är ju rätt fint ändå!
Klart jag saknar henne när hon är så här underbar, åh min fina bästa vän!
Cambridge

Känns som att jag är hemma, pratade med Ellis om det igår och det känns verkligen inte som att jag satt på ett flyg i två timmar och har åkt på semester utan det känns bara som att jag är hemma. Mitt underbara cambridge!

Det är så roligt att umgås med Ellis, vi pratade snabbt i telefon i fredags och då var det första gången jag hörde hennes röst sedan februari. Men det känns som att vi inte varit ifrån varandra alls, min fina bästa vän!
När jag bodde här umgicks vi varje dag och nu har vi inte setts sedan februari så vi försöker ta tillvara på tiden.

I lördags var vi inne i stan, åt god Kina mat, kollade film och åt chips, förfestade och gick till Regal.
I söndags var vi i stan igen, åt lunch på Regal, kollade bio och på kvällen åt vi sushi innan vi somnade tidigt.

Idag är Ellis på jobbet, jag har slappat i soffan framför Youtube och nu tänkte jag ta en dusch och sedan göra mig i ordning och promenera in till centrum.
Skall möta Ellis på hennes lunch och tills hon slutar vid 4 skall jag shoppa julklappar och sedan blir det nog världens godaste lasagne till middag.

Imorgon flyger jag hem vid 9 och jag hade gärna stannat några dagar till. Men det skall samtidigt bli skönt att åka hem till min älskling, saknar honom.

Puss

Framme i Stanstead
Kycklingspett med jordnötssås och vårrullar
Myyyys
Så fina pubar överallt
Vi gjorde goda drinkar med olika fanta, favoriten blev den på bilden, blåbär.
Kyckling och avokado wrap
Skrattade så att jag grät, tårarna rann helt seriöst!
Så god sushi