Framtiden
Allt efter den 11 Januari 2016 har väl egentligen varit väldigt oklart, jag hade nämligen bestämt och pratat med alla inblandade om att lämna denna familjen i december och sedan åka hem i en månad och efter det åka tillbaka till Cambridge men till en ny familj. 
 
Biljetten tillbaka hit är redan bokad men jag har inte riktigt orkat leta ny familj och de jag hittat har inte tackat ja, så det har varit lite stressande. Har även tänkt tanken om att leta boende och söka andra jobb men jag har hela tiden känt att jag inte är klar som au pair än. 
Efter samtalet med mamman förra veckan om vad som kan vara bra att tänka på vad gäller schema och så för nästa persom som kommer så har jag börjat tänka mer på om det verkligen är dags att lämna denna familjen, förändringar har redan nu hänt och städning börjar minskas ner och barnpassning ökas på så idag blev det bestämt att jag stannar. Och det känns faktiskt bra, skulle vara så jobbigt att lämna barnen och dessutom detta läget, älskar att bo så nära staden och jag trivs så bra här, så ja jag är nöjd. 
Kommer helt enkelt stanna här fram till tidigast slutet av Juli 2016 och sedan får jag oroa mig för tiden efter det när det börjar närma sig. Men nu skall jag leva i nuet och hinna med så himla mycket roligt fram tills juli för efter det vet jag inte alls vad som händer med mig, skulle ju vilja sanna här i Cambridge men samtidigt hade det varit lite roligt att flytta någon annanstans, haha ja det finns så mycket jag vill och skulle kunna göra. 
 
Kramar
what do you mean?
Hallå, tror knappast att ni haft en lika spännande och rolig helg som jag haft, haha bra början på ett inlägg men jag måste ju börja på något sätt. 
 
I fredags var jag ju som sagt helt ledig så jag och Ellis åt gott på Regal innan vi åkte och tittade när massa au pairer bowlade, umgicks med dem och sedan åkte vi tillbaka till Regal där vi dansade och hade kul tills vi kände att det var dags att åka hem vid klockan ett. Körde helt nykterna på fredagen och ja det är ju också roligt men det tar verkligen mycket längre tid innan man vågar slappna av och dansa loss ute på dansgolvet, men jag hade roligt så det var ju bra. 
 
Tillbringade hela lördagen i sängen, är helt seriös, okej jag gick på toa någon gång och jag badade en stund men utöver det så var det i sängen man kunde hitta mig, hade världens pms så det var skönt att bara gråta lite och ta det lugnt. Behövde inte heller passa barnen så på kvällen fixade jag i ordningen mig och så åkte jag och Ellis ut på äventyr.
Vet inte hur mycket jag kan/vill skriva ut på bloggen men låt mig bara säga att vi umgicks med ett gäng amerikanska killar som jobbar på the air force, så att ja, vi satt och spelade en variant av ölspelet och mushroom, vi sov där och så körde Ellis hem mig så att jag var hemma vid tio eftersom jag skulle shoppa med älsta barnet, det var lite tråkigt att åka hem så tidigt men hade en jätte rolig natt! 
 
Shoppade som sagt med äldsta barnet och vi hade jätte roligt, spendare väl mest tid inne på primark där jag hittade ett par nya jeans, legging och en snygg topp men jag fick även köpt en grym julklapp till Alex och även en grym till Ida. 
Är nästan helt klar med alla julklappar till alla hemma i Svergie så nu sitter jag faktiskt och planerar vad som skall köpas till familjen här i England, tänkte mig lite svensk godis och kanske lite annat roligt typiskt svensk, så det blir nog bra. 
På kvällen passade jag äldsta och yngsta medan dem andra var på första advenst firande, så vi målade, pusslade och sedan läse jag godnattsaga för yngsta och så somnade han, ett bra avslut på en bra helg. 
 
Idag har jag jobbat som vanligt på förmiddagen, mina uppgifter var lite annorlunda än från förra veckan men bara till det bättre. 
Har precis ätit lite lunch, inget mindre än kokt pasta med pesto och bacon, super gott och jag är nu mätt. Har dessutom städat mitt rum ordentligt så det känns jätte skönt, det var verkligen helt kaos innan. 
I eftermiddag kan det bli så att jag hämtar upp mellersta från skolan men oavsett så börjar jag jobba klockan fem, älskar måndagar, dem är så himla slappa och sköna vilket är perfekt efter ett helg med lite sömn och mycket party. Funderar på att ta en dusch nu, eller om jag skall göra det ikväll, men utöver det skall jag bara ligga i sängen och halvsova. 
 
Vi hörs!Lite smått om veckan
Sitter i min säng och magen låter som ett monster, är lite smått hungrig och har ett sådant sug för choklad, helst chokladmuffins eller brownie... åh. 
Förmiddagens jobbpassa gick ganska fort och tog en paus för att gå igenom schema m.m med mamman så nu känns det lite bättre och jag tror att nästa au pair kommer få det jätte bra, kul det. Har toaletterna kvar att städa men det går fort och jag har ärligttalat ingen energi till det nu. 
 
Har tillbringat en timma åt att måla och jag blir verkligen helt blockerad, bara målar och målar tills fingarna gör för ont, haha det är så himla roligt. Har dock lite svårt för att komma över spärren vad gäller vilka färger som skall vara var, kan ju inte göra alla lövformer gröna och alla träd bruna för då blir det så tråkigt och bara för att det är ett föremål som jag vet vilken färg det är i verkligheten så behöver det inte vara så nu när jag målar, haha vilka problem jag har. Men det släpper nog snart. 
 
Min kör är inställd ikväll så blir bara en lugn hemma kväll, barnen skall ha massa kompisar över så det kanske är bra med en lugn kväll efter att ha passat massa extra barn. 
Simlektionen igår med yngsta gick bra och jag tycker faktiskt det är roligt att cykla nu, känner mig inte alls lika "nej-ig" till körkort och bil nu när jag praktiskt taget cyklar som en bil med min stora cykel, så vi får väl se vad som händer i framtiden. 
 
Imorgon är det fredag och jag är helt ledig på kvällen, har ju varit barnvakt nästan varenda fredag men imorgon skall dem alla iväg på middag så det skall bli skönt, på lördag däremot skall jag passa barnen i någon timma på kvällen innan jag skall gå ut och festa med Ellis. På söndag skall jag och äldsta barnet ha en shopping dag och äta gott inne i stan, skall bli väldigt mysigt!
 
Nu skall jag kolla runt på datan lite och sedan fortsätta måla antar jag. 
 
Kram