Fredag
Idag har varit en väldigt bra dag, så skönt med en sådan dag efter en vecka med jobbiga dagar! 

I morse tog jag yngsta och mellan i kängurucykeln, medan äldsta cyklade bakom, in till stan för att shoppa. Blev lite nervös när Kate sa att även yngsta barnet ville följa med men det gick så himla bra och att cykla, shoppa och promenera i stan med en 5 åring, en 7 åring och en 9 åring utan några bråk och tårar är en riktig boost för självförtroendet när man vet hur dem tre kan bete sig. 

Dagen har bestått av att tvätta, hänga tvätt och sortera tvätt, men det har varit mycket pyssel och fix eftersom det är halloween imorgon. 

Imorgon skall jag in till stan och shoppa, lite inför kvällen men skall även köpa lite fler julklappar, tanken är lunch i stan och på kvällen skall jag möta upp Ellis som kommer hem från Hong Kong och så skall vi festa loss efter en vecka isär. 

Nu går mina ögon i kors så jag tänkte avsluta allt som hör internet till och sedan sova. 

Kram 
Obeskrivlig
Tror aldrig ni kommer förstå hur skönt det är att vara instängd i sitt tysta egna rum och ligga i sin egna säng. Egna och egna, men ni fattar vad jag menar. 
Struntade i kören idag för att få ha lite egen tid och bara slappa i sängen, bästa beslutet jag gjort i hela mitt liv, trots att det gjorde folk något besvikna. 

Imorgon ringer klockan 07:30, vilket betyder ca två timmars sovmorgon, halleluja!  
Vet inte hur min jobbdag kommer se ut men jag hoppas (och skall se till) att jag får lite ledig tid så jag kan ta mig in till stan och kolla på lite grejer inför lördag då det är halloween party. 

Nu skall jag redigera några fler bilder och sedan sova. Kramar! 


<3 
Orkar inte mer
Åhh enda tanken i mitt huvud just nu är att jag vill åka hem, får panik och vill bara skrika och gråta av frustation och hade jag fått bestämma hade jag bokat en biljett hem till Sverige redan igår. 

Att jobba 24/7 gör mig galen och att inte ha ett eget rum att sova i gör mig grinig och irriterad. Jag kan inte sova när det är ljust och fem åringen kan inte sova när det är mörkt, vilket betyder att vi sover med alla lampor som finns tända. Igår blev jag väckt klockan 4 av att han kissat i sängen och efter det kunde jag inte somna om för då låg han och sparkade och slogs bredvid mig och idag väckte han mig klockan sex genom att stå bredvid min säng och säga att han ville ha frukost, lyckades få honom att vara tyst i en halvtimma men klockan sju var jag så trött på hans röst att jag gick upp. 

Idag ösregnar det här, vilket också påverkar mitt humör antar jag, i eftermiddag skall vi gå och se Wicked vilket skall bli kul och jag hoppas på att få ligga och vila lite innan det, men det kan jag väl glömma. 

Bläää, aja vi hörs. 

Gårdagens lunch ute på stan