Lite jobbigt

Ush det var lite kämpigt att ta sig upp ur sängen imorse, har ont i kroppen och huvudet och ja, det hade bara varit skönt att ha sov morgon, umgås med mormor hela dagen och sedan åka hem till Emil.

Men nu sitter jag på bussen till jobbet, skall bli kul då jag jobbar med väldigt härliga personer idag.
Hade däremot inte suttit fel med en mössa, halsduk och ett par vantar idag, gaah vad kallt.

Bytte pass så igår jobbade jag kväll istället för morgonpasset, var nämligen 95 års kalas så då fick vi ändra om för att lösa det på bästa sätt och det blev verkligen hur bra som helst!
Missade ju att kunna äta middag med mormor på kvällen men jag hann med att hjälpa henne med det ena och det andra och nu får det inte dröja så länge tills vi träffas igen.

Vi hörs hörrni

Ledig
Hallå alla fina, allt bra här i sommarvärmen?
 
Har min ända lediga dag denna veckan idag, kom hem till Emil igår kväll och nu när han är på jobbet passar jag på att göra massa nödvändigt. 
Började morgonen med frukost i sängen framför de senaste avsnitten utav Mistresses, efter det tog jag en dusch och satte på en tvätt med våra sängkläder som nu hänger ute i solen.
Nu ligger jag i sängen och lyssnar på poddar och redigerar de sista bilderna från helgen, gaah bilderna blir så fina! 
 
Längtar tills Emil kommer hem, blir några dagar utan honom nu när jag skall sova hemma hos mormor men åh det skall bli jätte mysigt att spendera lite tid med henne. Jag jobbar till 21.15 imorgon och efter det åker jag till henne och så jobbar jag 06.45-15.15 både lördag och söndag. Haha kom på nu att jag åker till Emil igen redan på söndag och sedan jobbar jag samma tider som honom hela veckan vilket innebär att vi kan sova ihop varje dag.
 
vi hörs
 
 
Innan jobbet

Sitter på jobbet och slappar innan jag börjar, kom hit ca en timma innan jag börjar och nu äntligen har jag börjat komma ner i normal temp igen, för oj vad varmt det är, har klänning på mig och ändå svettas jag ihjäl!

Jag längtar faktiskt till hösten nu, satt på bussen in till stan nu och fantiserade om mysiga halsdukar och andra plagg att matcha med min snygga kappa. Tänker köpa mig ett par snygga boots och lite vinröda plagg sedan är jag nog helt redo för en mysig höst.

I går satt jag och sökte massa jobb, än så länge har jag sökt 6 jobb tror jag och idag skickade jag in ansökan om att få läsa på komvux i en annan kommun. Hopas hoppas allt går bra och fort nu, mitt vikariat går ju ut om lite mindre än en månad.
Vet inte om jag skrivit vad jag skall plugga men tanken är Vård och omsorg inriktning psykiatri, skall bli så roligt, är faktiskt riktigt taggad på att börja plugga igen, läsa böcker och skriva uppsatser. Haha kommer väl gå en vecka och sedan är jag trött på det men jag tänker positivt, utbildningen är ju bara på ett och ett halvt år och dessutom på distans så det blir nog perfekt för mig just nu.

Ikväll åker jag hem till Emil och jag längtar, är på så konstigt humör och vill bara krypa ner bredvid honom.
Imorgon är jag ledig och då tänkte jag redigera bilderna från helgen. Började redigera redan igår kväll och wiiie jag är jätte nöjd med lightroom än så länge!

Nu skall jag gå och byta om, puss