Sista oktober
Hej sista oktober, hur sjukt är inte det att vi imorgon går in i november?! Månaden där min och Emils son är beräknad, månaden som kommer bli hans födelsemånad, vi kommer få en liten novemberbebis. Längtar! 
Idag har dessutom 95% utav graviditeten passerat och det är bara 14 dagar kvar till bf. 

Gårdagen blev jätte mysig, hela min familj kom hit på fika och Emil kom hem lite innan klockan 15, så lyxigt och jag önskar att han kunde komma hem så tidigt varje dag. 
Malin och Ida passade Leia och så åkte jag och Emil och storhandlade massa mat, när vi kom hem lagade vi kycklingwraps och vid 20 tiden åkte mina systrar hem. 

Idag tog jag sovmorgon, hela min kropp värkte och jag behövde verkligen vila. Men nu har jag varit ute på en lite längre promenad med Leia och planen för resten utav dagen är att baka och laga mat, Emil kommer nämligen hem senare idag än vanligt då han skall sätta på vinterdäcken så maten behöver vara färdig när han kommer hem. 

Kram 

(null)

(null)

Det var såå kallt imorse vid klockan 05.30 när jag var ute med Leia, däremot väldigt fint med all frost och det krispiga gräset och det blev extra skönt att krypa ner i sängen när vi kom in. 

Efter min sovmorgon lagade jag min abslouta favorit frukost, åt detta varje dag i Cambridge under äpplesäsongen. Kokta äpplen med kanel och grekisk yoghurt, mums! 
Ny vecka och ändrade planer
Måndag idag och solen skiner ute, sådär perfekt höst väder! 

Planen för dagen var att mina syskon skulle komma hit vid 12.30, vi skulle fika och umgås och sedan vid 15.20 skulle jag och Emil vara hos barnmorskan och skriva förlossningsbrev och kolla om lillen har fixerat sig eller inte och då skulle mina syskon passa Leia medan vi var hos barnmorskan och sedan skulle vi passa på att handla mat för att sedan bjuda syskonen på mat. 
Men min barnmorska är sjuk och kommer vara hemma hela veckan så jag skall dit på onsdag och träffa en annan barnmorska, såg verkligen fram emot dagens besök och jag har sådan abstinens efter att få höra C’s hjärta slå och höra att allt är som det skall. 
Mina syskon kommer hit ändå och Emil kommer hem tidigare idag i alla fall, då skall vi passa på att umgås bara han och jag en stund samt handla massa mat och så åker jag till barnmorskan själv på onsdag istället. Blir nog bra. 

Gårdagen blev jätte bra och lite jobbig. 
Jag började dagen med att städa, dammsög (Leia skötte det jätte bra!), lämnade henne ensam medan jag slängde soporna och det skötte hon också galant. Jag bakade brownies , sorterade tvätt och dukade iordning inför besöket. 

Klockan 14 kom Emil och hans kompisar hit, lite läskigt tyckte Leia men hon var lika duktig som vanligt. Förstår att det var lite läskigt när det stod 5 stora män i mörka kamouflerade kläder nere vid bilarna när vi kom ut, men hon låg i sin bädd i vardagsrummet medan vi satt och fikade i köket. 
När dem åkte tvättade jag och vi testade att lämna Leia ensam medan jag hämtade tvätten i källaren och Emil hämtade sina grejer i bilen och även den gången gick det jätte bra, så duktig. 

Det som var jobbigt med gårdagen var att jag inte känt C på hela dagen, jag kände honom på lördag eftermiddag men när klockan blev 17 igår hade jag fortfarande inte känt honom, varken hicka (som jag vanligtvis känner ca tre gånger per dag) eller buffar, ringde förlossningen som tipsade om att dricka massa kallt vatten och sedan lägga mig på vänster sida i två timmar, kände jag honom mindre än 10 gånger på dem timmarna skulle vi komma in på koll. Men efter tjugominuter kom han igång rejält och hela magen guppade. 
Var egentligen inte särskilt nervös eller orolig då jag vet att han kan ha legat och buffat inåt så att jag inte känt det, men så länge har det aldrig varit lugnt i magen och då var det skönt att först prata med pappa och Lotta och sedan ringa förlossningen och prata med dem. Kändes häftigt att ringa förlossningen men nästa gång jag ringer hoppas jag att det är för att jag har värkar eller att vattnet har gått. 
Men det var därför jag såg fram emot dagens besök hos barnmorskan lite extra, menmen, nu känner jag honom buffa i magen så det lugnar lite. 

Kram och så hörs vi 

(null)
Längtar efter min lilla kille något enormt nu och idag är det 15 dagar kvar till bf! 
Pysslar söndag
Hej, hoppas ni har en fin helg, min har varit jätte mysig och vädret just nu får mig på så bra humör. 

Igår åkte vi hem till pappa vid 12 och var inte hemma igen fören vid 17 tiden, jag och Emil tog Leia på en lång promenad och jag är förvånad över hur mycket jag orkar. Emil släpade på fötterna och klagade på hur jobbigt och hur trött han var medan jag sprang runt där på åkrarna och busade med Leia och ville bara fortsätta gå. 
Väl inne hos pappa satt vi och pratade och fikade medan hundarna låg och vilade, vi gosade och Spyker känns helt plöstsligt så himla himla liten nu när jag är van vid Leia. Min lilla älskling. 

Jag sprang in på Willys medan Emil satt kvar i bilen med Leia och så lagade vi pizza, så gott. 
Vi kollade på Morran och Tobias filmen, tog Leia på en promenad och sedan satte sig Emil och spelade medan jag försökte sova. 

Nu är Emil med sina kompisar och kör soft air gun, jag håller på och städar och en form med Brownies står i ugnen. När dem är klara skall jag ta en snabb promenad med Leia och sedan skall jag dammsuga, skall bli intressant att se vad Leia tycker om dammsugaren... men det går nog bra. 
Vid klockan 14 kommer Emil och hans kompisar hit på fika, tror bara David i det gänget har sett lägenheten så det skall bli kul. 

Kram 

(null)