Natten efter sprutorna
God morgon, hoppas allt är bra med er! 
Här är det helt okej, Caspian var lite gnällig och mammig igår kväll men natten blev ändå bättre än vad jag var inställd på. 
Han somnade 20.30 och vaknade sedan 23, sedan igen 01, 03 och 05 och alla gånger ville han amma. Han hade feber där vid 23 men redan vid 01 hade den sjunkit och nu är den borta. Efter 05 när Emil åkte till jobbet vaknade han ca en gång i timman och ville amma, han har inte spytt något alls vilket han brukar göra om han får i sig för mycket mat. 

Vi kör en hemma dag idag, trots att det är 0-1 år på prisman idag, men känner att det kan vara skönt för bådas del att bara ta det lugnt idag. 
Jag har haft väldigt ont i magen under kvällarna och nätterna denna veckan men igår hade jag ännu ondare fast på eftermiddagen, vet inte alls varför. Magen blir helt uppblåst och krampar, strålar dessutom ner i låren. Mensvärk redan? 

Skulle behöva röja lite idag men vi får se vad Caspian godkänner, än så länge sitter han nöjd i sin babysitter och busar med sina leksaker så jag skall fixa lite frukost nu. 

Vi hörs, kram 

(null)

(null)
Hade beställt hem denna giraffen från wisch och igår kom den i brevlådan, har dragit mig från att beställa leksaker därifrån men ville ge denna en chans och glad att jag gjorde det för Caspian älskar den! 
Caspian 3 månader
Info kommer från denna  sidan. 
 
Milstolpar 3 månaders bebis. 
 
1. Han blir mer och mer öppen för andra människor. 
 
2. Bebisen vet att han blir tilltalad. 
 
3. Stå upp med raka ben. 
 
4. Hand öga kordination.
 
 
Om Caspian: 
 
Han är så härlig med andra människor och jag blir så rörd när jag ser honom busa och le mot andra, han ler och så sprattlar han med både armar och ben och försöker sträcka sig mot dem. Han har några favoriter och det märker man tydligt för då är han snabbare på att le och busa medan det tar lite längre tid med andra människor men han är absolut inte blyg mot någon. 
Det sötaste som finns är när han ser sig själv i spegeln och jag håller honom, då sprattlar han och så gosar han in huvudet mot mig innan han sträcker sig och försöker ta på sin spegelbild. 
Han vänder sig efter röster och även om att han inte tittar på mig ler han om jag pratar med min busiga röst, han börjar också få bättre kontoll på sin röst och han har börjat gurgla och säga grrrr, ibland kan han och jag ligga och prata genom att jag gör grrr och då ler han och härmar mig. 
 
Caspian absolut ÄLSKAR att stå upp och har gjort redan från typ dag ett, skillnaden nu är att han är ännu starkare. Han älskar också att sitta i ens knä för då ser han ordentligt, att ligga ner är roligt på skötbädden men utöver det vill han stå eller sitta hela tiden. 
 
Nu bara inom den senaste veckan har hans kontroll över händerna blivit mycket bättre, han griper tag i sina leksaker om man håller dem framför honom och så bara trycker han in dem i munnen. När han ligger i sitt gym stärcker han sig efter leksakerna som hänger och han har lärt sig att han kan komma närmare den i kanten om han typ ålar sig och sedan drar i själva stommen mot sig, flyttar jag honom till mitten igen ligger han i kanten inom en sekund. Han tycker det är roligt att dra i Emils skägg och han har börjat nypas nu för att han vill känna och klämma på allt. 
 
En stor favorit är böcker, han blir helt sprallig och lycklig av att sitta i mitt knä och att jag läser för honom, han sträcker sig efter dem och vill känna på dem. Vi har börjat läsa för honom varje kväll innan det är dags att sova och då ligger han och tittar på alla färger. 
 
Han sover mycket bättre på nätterna men äter fortfarande ca varannan/tredje timma, på dagarna kan det gå lite längre mellan måltiderna för då finns det så mycket annat roligt att göra. men det tycker jag är ganska skönt, hellre att han äter oftare på natten för då sover vi typ samtidigt än att han äter ofta på dagen och att jag knappt kan röra mig från soffan. Men vi börjar få in lite rutin på dagarna och det är skönt, samtidigt så ser jag på Caspian vad som behövs, är han trött får han sova och är han hungrig får han mat oavsett vad klockan visar. 
 
  
Caspian har nu storlek 62 i både pyjamas och body, byxor har han fortfarande storlek 50 och 56 i och strumporna är fortfarande en liten storlek, vad vet jag inte riktigt. 
 
Idag på sin tremånaderskontroll vägde han 7150 gram och var 62,1 cm lång, förra gången vi var där var han två månader och då vägde han 5960 gram och var 58 cm lång så det har hänt en del på en månad, min stora kille. 

Det gick bra att ta sprutorna, han skrek och grät så att han blev helt röd i ansiktet och han slutade inte fören vi hade kommit halvvägs hem och då däckade han i vagnen. Vaknade efter fem minuter hemma när pappa och Alex kom och då blev han glad och busig. Nu sedan dem åkte har han varit lite ovanligt gnällig och mammig men utöver det så är han glad och busig.

Tänk att det redan är tre månader sedan han föddes, tiden går alldeles för fort!! 

(null)

(null)

Fix inför dopet
Det är snart en månad kvar till Caspians dop och jag längtar så mycket, vi kommer bli mycket folk och jag ser verkligen fram emot att ge Caspian en fin dopdag! 
Så idag har vi varit iväg och handlat lite inför dopet, kläder som jag och Emil skall ha på oss samt lite dekorationer. Passade på att köpa med oss en tårta för att smaka om den var något vi ville beställa till dopet och så åkte vi hem till pappa och mina syskon där även Caspian var undertiden vi handlade. 

Imorgon fyller Caspians farfar år så vi skall dit på eftermiddagen för middag, men först skall Emil skjuta och jag myser hemma hos pappa undertiden. Känns så skönt att vi hunnit planera dopet lite mer samt att vi hunnit umgås med båda våra familjer denna helgen, längtar dock redan till nästa helg men det kan jag skriva om mer nu under veckan. Veckan skall dessutom också bli väldigt bra, på måndag blir Caspian tre månader, tiden flyger iväg. 

Nu skall jag förtsätta gosa med min lille som varit lite ledsen och mammig nu på kvällen. 
Kram 

(null)
Mitt stora hjärta. 

(null)
Mitt lilla hjärta som sover i sin mosters famn medan hans föräldrar fick lite tid bara dem två. 
(null)
Dem ögonen smälter mitt hjärta!