since last time
Okej allt är bättre igen, lite i alla fall.  

Så vad har då hänt sedan sist, i tisdags blev det ju party med Ellis och tre andra tjejer, kul och somnade som en stock runt 2.

På onsdagen vaknade jag upp och kunde knappt gå, måste sträckt mig bakom knät på gymmet gå tisdagen och när jag sedan sprang in till stan på kvällen för att inte bli sen och dessutom dansade blev det sjukt mycket sämre, kunde knappt gå hem och att gå i trapporna ner från klubben var hemskt och jag ville bara rulla ner typ, haha. Så på onsdagen gick jag till gymmet, stretchade ordentligt och sedan tränade jag arma, bröst och rygg, är inte typ den typen av pass de roligaste? 

Idag valde jag att stanna hemma från gymmet så jag har legat i sängen och sedan bara gått på en promenad.  Bara jag och äldsta barnet hemma till maten då de andra var iväg så vi åt fylld paprika, goda sallader och olivbrö, till efterrätt blev det en typisk engelsk dessert som heter Trifle, god men mamman hade i ganska mycket alkohol så nu sitter jag här och allt smakar bara alkohol och jag är inte så jätte förtjust i att bli full när jag jobbar, haha så illa är det kanske inte men äter jag lite till så...

Nu har jag nattat alla barnen och röjt undan i köket så sitter och äter lite frifle och skall prata med E om en stund. 

Imorgon skall jag jobba, gå till banken, gymma och jobba.  Superb. 

Kram 

 
Jag i tisdags 

Dagens vrål goda mat! 
not gonna say anything
Okej,tänker inte ens skriva om hur min dag varit, men jag hoppas verkligen att eran dag har varit mycket bättre! 

Vi kan prata om morgondagen istället, imorgon skall jag jobba, gymma med Kat, jobba, cykla med barnen till simlektioner och så skall jag ut och festa på kvällen med Ellis och några till, super. 

Nu skall jag strax prata med pappa, sedan E och hinner och orkar jag efter det skall jag kolla klart på Arrow avsnittet jag började på förut. Bra serie men nu när jag inte tittat på den på ett bra tag inser jag hur dåliga många utav skådespelarna faktiskt är, lite trist men ändå värt att titta på den. 

Puss och sov sött 

söndags kväll
Gårdagen var mysig, åt lunch med familjen, åkte till typ en variant utav Blommigt och prickigt fast mycket större och sedan åkte jag och Kat runt lite och pratade, jätte kul. 
Åt middag med familjen och sedan kollade jag på de nya tvd avsnitten som jag låg efter med, tycker denna säsongen är så sjukt bra och enligt mig är serien obeskrivligt mycket bättre nu när Elena inte är med, haha lite dumt kanske med tanke på att hon var huvudkaraktären men ja det tycker jag i alla fall. 
Pratade självklart med E innan jag somnade också och även en stund med Malin. 

Idag låg jag i sängen, åt frukost, åt söndagsmiddag med familjen vilket är en väldigt typisk engelsk middag, kan lägga upp en bild här nedan, följde sedan med på evening song i Kings college chapel och wow säger jag bara, magiskt.  Sedan dess har jag bara slöat i sängen och tänker väl snart prata med E och därför kolla på någon film innan jag skall sova.  
Imorgon skall jag gymma och även följa med Kat till banken och så börjar jag jobba klockan 5.

Vi hörs imorgon kram 


Bild från : http://www.essentially-england.com/traditional-english-recipes-teatime.html