shopping
Hallå! 

Sitter på bussen påväg in till Göteborg nu, tänker shoppa lite, hehe fick första lönen igår och måste ju shoppa lite i alla fall. 
Kan väl egentligen säga att jag shoppade igår redan då jag köpte en bil till Alex.
Alex, Malin, Emil och Pontus åkte efter att dem jobbat igår till en kille i stan för att kolla på hans bil, jag jobbade ju till 21.00 så Malin höll mig underrättad undertiden via sms och det slutade med att dem köpte den. Så Alex första egna bil blev en svart Audi a4 1.8, jag tycker den var snyggare i verkligheten än på bilderna i annonsen och förutom lite små fix så är det är grymt bra bil. 

Helgen har varit bra, har jobbat och umgåtts med Emil, vi promenerade runt i Tuve, åt pizza, doppade frukt i choklad och kollade på film. Det var kul och lärorikt att bo bara vi två och åh vad jag älskar honom, finns ingen finare människa. 

I helgen skall jag och Emil fira att vi varit tillsammans i ett halvår på tisdag (om exakt en vecka idag) genom att äta på restaurang och kolla på bio, super mysigt. 
Ida konfirmerar sig dessutom i helgen så tanken är väl att vara med i kyrkan innan vi åker in till Göteborg. 

Vi hörs, kram 

Melon, päron, kiwi, banan och jordgubbar. 

Bild från vårat promenad i fredags. 


Jag just nu. 


Glad midsommar!
Hej hallå, hoppas ni får en jätte fin midsommar! 
 
Jag och Emil har precis ätit frukost och nu skall vi bara göra oss redo och gå ut och ta en promenad, jag börjar jobba 12.45 och bussen går vid 12 så innan det skall vi som sagt ta en promenad, äta lunch (färskpotatis och sill) och så skall jag göra mig redo för ett jobb pass. 
Igår gick vi och handlade mat, lagade pizza och kollade på film i soffan, mysigt och det var en skön torsdags kväll! 
 
Jobbar till 21.15 och när jag kommer hem blir det väl bara att äta maten som Emil ska ha lagat och sedan sova, börjar 07 imorgon så det är lite segt, hade gärna varit hemma med Emil, men nästa helg är jag ledig och då firar vi ett halvår plus att Ida konfirmerar sig. 
 
Vi hörs, puss
 
Min snygging! 
lägenhet
Sitter ensam i mormors lägenhet, den här helgen skall jag och Emil nämligen bo härhär. Jag jobbar och bussarna går inte bra under helger och framförallt inte under midsommar. 
Så eftersom Mormor skulle bort kunde jag och Emil få sova här, super mysigt verkligen och det skall bli kul att testa hur det är att leva ihop. 

Nu skall jag strax åka till Emils jobb, därefter skall vi handla mat, och sedan ta en promenad och bara umgås, eller vi får väl se lite vad som händer. Imorgon jobbar jag 12.45-21.15 och lördag söndag jobbar jag 07.00-15.30... Kul

Usch nu började det ösregn precis lagom tills att jag skall gå, typiskt att jag tog en tunn tyg jacka. 

Puss

Min älskling.