effektiv dag
Fick en känsla av att det var fredag i morgon, ja drömma får man ju... men nej, måndagen är slut och det är tisdag imorgon, precis som vanligt.  

Min måndag har i alla fall varit riktigt bra! 
Jag och pappa tog bussen in till Göteborg med Spyker, tog en spårvagn till slottskogen där vi mötte Lotta och Ruffe och så fick dem två hälsa på varandra. Det gick väldigt bra och vi promenerade runt i ca 2 timmar, blev lite kallt mot slutet men åh vilket vårigt och fint väder det varit idag.  
Vi mötte sedan upp Alex och Malin och så tog vi bilen hem, körde massa skräp till återvinningen, hämtade kakor och åt starkaste chili con carnen någonsin. 
Fått gjort ganska mycket idag med andra ord.  

Imorgon händer inte lika mycket däremot, skall tvätta och pilla här hemma och bara förbereda mig för på onsdag då jag skall på intervju, spännande! 

Sov så gott 

en pannkaks helg
Hej, har ni haft en härlig helg? 

Jag ligger just nu i min säng och är mer än redo för att sova, blir däremot första natten på två veckor som jag sover utan mitt hjärta men vi ses om några dagar igen så jag skall inte klaga, även om att jag redan saknar hobom. 
Helgen har varit väldigt bra, vädret har gett mig vårkänslor, första tvätten har hänt ute, första grillningen har ägt rum och jag har ätit så mycket gott.  

I lördags gjorde jag Amerikanska pannkakor och mums vad goda dem blev, vi åt dem som sen lunch och när pappa och Lotta kom hem runt 19 åt vi grillat kött, klyftpotatis och sallad. Därefter satt vi bland mängder av tända ljus och spelade Uno innan vi flyttade ner till tvn och tittade på film och åt årets första äpplepaj. 
Idag började jag morgonen med att göra amerikanska pannkakor till frukost, vi har försök fixa så att vi kunde tvätta Emils bil men det gick väl sådär och förutom att vi lagade middag så har vi systrar myst framför en ny bra serie.  

Imorgon skall jag, pappa och Spyker in till Slottskogen för att möta upp Lotta och hennes hund, mysigt och det kommer underlätta lite när hundarna har får träffa varandra.  

Men vi hörs imorgon, kram 


Fredag
Hej, nu var det ett bra tag sedan sist, eller en veckan men det kanske inte är ett för långt uppehåll? 
I vilket fall så skall jag försöka se till att börja blogga regelbundet igen, varför inte lixom. Jag har ju tid att skriva och egentligen saker att skriva om också. 
 
Sedan jag skrev sist har jag inte gjort så mycket, vi hade släktkalas här i söndags för Malin och Alex, mormor kunde inte komma vilket var väldigt tråkigt då jag verkligen såg fram emot att överraska henne med att jag är hemma då jag inte berättat något för henne, får helt enkelt överraska henne en annan dag. Finaste mormor.  
 
Jag sover antingen hos Emil eller så sover han hos mig och vi har nu sovit två veckor med varandra och alla frågor som rör vad jag skall göra svaras med "jag vet inte vad vi skall göra". Vi har alltså blivit ett Vi par, haha men jag saknar honom när han är i skolan eller på praktiken och det är så skönt att få spendera så mycket tid med honom efter en månad ifrån varandra.  
Sover jag hos honom är jag ute och promenerar, läser böcker och pillar med mobilen, sover jag däremot hemma städar jag, tvättar och bara pillar. 
 
Satt och sökte massa jobb förra veckan och skall faktiskt på en arbetsintervju redan nästa vecka, gaah lite pirrigt och jag dog av glädje och stolthet när jag läste mejlet att dem ville träffa mig. Första gången jag skall på en riktig arbetsintervju och första gången jag söker jobb helt själv, eller jag har ju sökt jobben själv tidigare men då har jag alltid kännt någon som gjort att jag haft större chans att få jobbet. Så det är en lite speciell känsla nu.  
 
Idag skall jag tvätta och sortera tvätt, när Emil kommer hem skall vi åka och handla mat och sedan skall jag fixa pizzor till mig, Emil och Alex plus Ida och hennes kompisar, det skall nämligen vara filmkväll här ikväll så då har det röstats fram pizza som mat. 
Får väl se om det finns en möjlighet att få kolla på Let's dance men det tvivlar jag på.  
 
Vi hörs, och inte om en vecka. Kram