God natt

God morgon för er men godnatt för mig, inne på min andra natt nu så nu är det hem och sova som gäller innan jag skall jobba inatt igen.

Trivs lite bättre med att jobba natt nu är vad jag gjorde i början, inte riktigt min grej och det jobbigaste är väl att alla andra faktiskt sover eller som i fredags när jag åkte till jobbet, då var alla uteserveringar fulla och de flesta på bussen skulle ut och festa. Plus att mitt hjärta ligger och sover och så får jag sova ensam på dagen utan honom bredvid mig.

Jag har verkligen inte mycket att skriva, jag jobbar eller så är jag med Emil, haha men det är typ så det ser ut just nu och jag gillar det.

Kram, hoppas ni får en fin dag medan jag ligger och sover!

min andra natt
Nu sitter jag på en buss hem från min andra jobb natt, hann dessutom med en tidigare buss så det var super!
Något av det godaste jag vet i frukost kategorin är espresso house frukost meny med scones och varm choklad, var väldigt hungrig nu så köpte faktiskt med mig i alla fall en scones med cream cheese som jag tänker äta nu påvägen hem. 

Ja, vad tycker jag om att jobba natt än så länge då? Sjukt konstigt är det, tappar tids och dagsuppfattningen så har ingen aning om vad det är för dag eller vad klockan är, haha typ så illa är det. 
Saknar mina kollegor och boende på min vanliga avdelning så himla mycket, trivs så jätte bra där, men tror det är lärorikt att testa på att jobba natt också. Imorse kom jag till jobbet tidigare så jag hann prata med morgon personalen på gamla avdelningen och det kändes skönt. 

Det är dessutom jobbigt att ställa om dygnet och jag blir sjukt trött mellan klockan 2 och 5 på natten då det är som lugnas. 

Nu skall jag hem och sova, ställa klockan på 17.00 och sedan äta middag och åka och jobba igen. Hinner inte med så mycket mer på dagarna tyvärr. Men jag är ledig nu lördag och söndag natt.

Vi hörs, kram 

ändringar på jobbet
I fredags blev jag uppringd utav chefen på jobbet och fick gå ner och ha möte med henne och två kvinnor till, vi ändrade mitt schema och från och med på onsdag kommer jag jobba natt. 
Jag kommer jobba 20 nätter på 8 veckor och sedan återgå till mitt vanliga schema. 
Och jag hoppas ju super mycket att jag får vara kvar efter oktober! 

Jag trivs verkligen så himla bra, med kollegor, brukarna, miljön och arbetsuppgifterna. Är jätte glad att jag fick jobbet där och varje dag trivs jag bara mer och mer eftersom jag får mer ansvar och har lärt mig rutiner m.m 

Två bilder på nya bilen!