Om min graviditet:

1. Innan jag blev gravid kunde jag knappt dricka ett glas mjölk utan att få ont i magen, efter några skedar med glass började det bubbla i magen vilket gjorde att jag alltid tänkte på när och hur mycket jag åt. Men sedan jag blev gravid påverkar det mig inte alls, nu dricker jag ett glas oboy till frukost nästan varje morgon utan att det händer någonting. Och Emil som brukar skämta om att han måste ta Ben and Jerry glassen ifrån mig när jag ätit några skedar kan inte göra det längre. Så konstigt men skönt, undra vad det beror på?


2. Jag har inte haft något som jag kan kalla riktiga cravings än så länge, visst ett tag var coca Cola det enda jag ville dricka och det var så fruktansvärt gott men nu har det gått över lite så jag har inte alls samma sug efter det. Så kanske att Cola är mitt enda craving denna graviditet, vi får se vad som händer tills november helt enkelt. 

3. Jag har jätte svårt att prata med lillen i magen, känner mig helt galen när jag ligger i sängen med en hand på magen och pratar med honom samtidigt som jag känner honom buffa och sparka. Önskar att jag kunde prata och sjunga för honom men det kommer sig verkligen inte naturligt för mig, tror det har att göra med att jag inte kan se honom. 

4. Jag känner mig så liten, jag är ändå i vecka 25 men magen är allt annat än stor. Är jätte stolt över den (!!!) men trodde verkligen att den skulle vara större vid det här laget. Det är ju skillnad från vecka 6 som ni kan se på bilden här nedan men inte är den stor alltså. Kollar på bilder på tjejer som är i vecka 25 och dem är mycket större men allt har sett bra ut på ultraljuden och vi får se bad barnmorskan säger nästa vecka.

5. Jag vill bli färdig med allt nuuu, vill måla rummet, dekorera, bädda, köpa precis allt allt allt nuuu. Vill inte vänta tills det är närmare bf, haha förstår att jag måste hålla mig lite men hade jag kunna hade rummet redan varit färdigt och precis allt man behöver köpa inför ankomsten av lillen hade varit inköpt. 

6. Tycker det här med barnkläder är så svårt, visst finns det mycket fint men ärligtalat så har jag inte fastnat sådär extra för några plagg (förutom dem med nalle puh på, haha) och nästan allt i hans garderob är köpt mer för att han måste ha kläder än för att jag ville köpa just precis dem. 

7. Jag är inte alls rädd eller nervös inför förlossningen, självklart vet jag att det kommer göra obeskrivligt ont och kanske inte alltid vara som en rosa dröm men jag är så peppad och taggad! Det skall bli så fruktansvärt häftigt att få gå igenom en förlossning, att låta min kropp göra det den är skapt för. Det jag är lite orolig för är väl i så fall bara att jag skulle spricka väldigt mycket, att jag kanske spricker lite har jag accepterat men för mycket vore inte roligt... 


Fredag och semester

Äääntligen är det lördag på riktigt imorgon, har sagt till Emil varje kväll denna veckan "skönt att det är lördag imorgon" för jag har längtat så mycket till han går på semester och vi kan umgås och hitta på roliga saker. Wiiie! 


Sedan jag sist skrev ett ordentligt inlägg har det inte hänt så mycket, förutom igår. 
Pappa, Lotta och Alex kom hit vid klockan 1 och innan det hade jag tagit en lång dusch med ansiktsmask och så skrubbade jag hela kroppen. När Erikshjälpen öppnade gick vi dit och jag tror alla utom Lotta hittade lite grejer. 
Jag hittade ett par sköna och snygga sandaler med lite klack som skall med till Grekland och ett sett i glas (en tallrik, skål och mugg) med Nalle puh på som kommer bli lillens. 

Efter det åkte vi och hämtade en sängram till pappa och Lotta som vi spände fast på taket, alla sätt är bra utom dem dåliga. 
Jag och pappa handlade på Willys och när vi kom hem till pappa var klockan redan 17. 

Jag lagade Shepherds pie med hjälp utav Lotta och Emil och det är ju så fruktansvärt gott, för er som inte vet vad det är så gör man en köttfärssås som man lägger i ungsformar, täcker med ett lager potatismos och riven ost uppe på och så är det färdigt för att ätas när osten har smällt och fått lite färg. 

Jag och Emil fick med oss en byrå hem som skall stå i lillens rum, just nu står det en stor svart byrå i hans rum men tror det kommer bli betydligt mycket bättre med denna istället. Har dessutom bestämt precis in i minsta detalj hur bebisrummet ska se ut nu. Kommer bli så fint! 

Nu skall jag lämna sängen och äta brunch.

Kram 


Parga

Tänk att jag och Emil ska gå på flyget om några veckor och flyga hit, så vackert och jag vill bara åka nu nu nu, värme, sol, fint vatten och god mat i en hel vecka med mitt livs kärlek. 

Vi har bara varit i Cambridge tillsammans när han hälsade på mig i februari förra året så det skall bli roligt att få åka på en sol semester med honom innan lillen kommer. 

Systemkameran åker med så ni kan räkna med bilder när vi kommer hem. 


Bilder från weheartit så jag vet ej fotograf eller vart dem kommer ifrån egentligen.