Lov
Lov och mycket annat skall hinnas med och jag orkar inte rent psykiskt sätta mig ner och blogga, tråkigt men så är det. 
 
I Söndags var hela familjen i Göteborg och åkte till Vindarnas tempel där vi fikade, en super mysig dag!
I morgon hoppas jag att vi kan göra något liknande då pappa är ledig efter en veckas jobb. 
 
Träningen inför VårRuset går inget vidare, tar mig ut på längre promenader varje dag och ibland två gånger om dagen men jag har för det första fått världens skoskav Under foten som gör att jag knappt kan gå och jag har börjat få ont i mina benhinnor och fotleder vilket suger, framförallt nu när jag planerat att jogga varje dag för att komma igång inför loppet, visst man måste inte springa det men jag vill väldigt gärna vara i kondition så att jag kan jogga en större del i alla fall. 
 
Nu skall jag med Ida till psykologen, eller medan hon är där skall jag passa på att handla mat, efter det åker Ida hem och så åker jag raka vägen till jobbet, super. 
 
Vi hörs när vi hörs
 
 
Utgång och matkoma
Hade någon frågat mig om utgången igår hade jag nog svarat något i stil med att det var den sämsta hittills men efter att ha pratat med Sara om kvällen imorse och hunnit tänka lite så inser jag att den faktiskt var rolig. 
 
Jag mötte upp Sara i Göteborg klockan 16:30 och så kollade vi i affären innan vi åkte hem till Julia, åt grillat kött och hade trevligt. Fixade oss och drack gott innan vi åkte in till Excet så att vi var inne 23 (tror jag. minns inte riktigt vad klockan var...).
Lite och tråkigt folk där när vi kom och den första timmen men precis när Julia bestämde sig för att gå strömmade det in folk och dansgolven blev för fulla med människor. Jag och Sara hade jätte kul resten av kvällen och vi träffade massa härliga människor, jag träffade några gamla "kompisar" som det var roligt att träffa och prata med och tanken var att följa med ett gäng på efterfest men efter en liten dipp i humöret för oss båda tror jag åkte vi hem till Julia och sov. 
 
Klockan ringde 07 imorse och då fixade vi oss och åkte in till stan, köpte med oss gott från Burger King och så tog vi bussen hem. Pratade om kvällen och insåg att den hade varit rolig, nästa gång skall jag däremot säga Ja och vara mer spontan, herre man lever ju bara en gång. 
 
Sedan jag kom hem har jag sovit, ätit mycket och god påskmat, sovit lite till, ätit efterrätt och nu ligger jag uppe i min säng och äter godis och är lite bakis. 
Har precis beställt hem en ny träningströja från Nelly´s rea och jag hoppas att jag är lika nöjd över den när den kommer som jag är redan nu när jag beställt den. 
I maj skall jag dessutom springa Vårruset med Julia, Anne-lie och några andra vilket skall bli super kul, så nu blir det att sköta träningen lite bättre och ta mig ut på en joggingrunda varje dag tills dess så att jag kan jogga större delen utav loppet iallafall. 
 
 
Nu skall jag titta klart på senaste Arrow avsnittet och sedan ha Hunger games filmkväll och se alla filmerna som kommit ut än så länge, en bra kväll, fast är faktiskt party sugen, haha. 
 
Kram, kommer lägga upp bilder från kvällen sedan när Julia skickat dem :)
 
Sedan sist
Nu var det några dagar sedan jag skrev sist men jag har inte haft lust alls.
 
I söndags kväll, mer exakt 23:33 åkte jag in till Göteborg och mötte upp Julia, pratade massa viktigheter och vi båda lättade på våra hjärtan, väldigt behövligt men sedan dess har jag stannat hemma.
Jobbade på måndagen och efter det åkte jag hem till fina Therese, vi träffades senast i december på min födelsedag så det var riktigt kul och behövligt att träffa henne och nu skall det inte gå lika lång tid tills vi ses igen!
 
I tisdags var jag helt slut och låg i sängen i stort sätt hela dagen, i går jobbade jag och idag skall jag också åka och jobba. Tänkte se om vi skall gå och handla något gott och sitta ute i solen och fika, hade varit mysigt.
 
Imorgon är det party som står på schemat, skall först hem till Julia med Sara och så skall vi fixa oss och förfesta lite hemma hos henne innan vi drar vidare, planen är att först åka till Kontiki och förfesta och dricka gott och sedan åka vidare till Excet där det blir mer fullt ös, dem har däremot inte öppet schlagerbaren men vi kan nog ha kul ändå hoppas jag. Sover hos Julia och på lördag är det påskhandling och påskmiddag hemma som väntar och det är jag också taggad på.
 
Ja, sedan är det en veckas lov som väntar och då får vi se vad som händer. Skulle vilja träffa H någonting men det blir som det blir helt enkelt.
 
Kram!