fredag
Nu skall jag alldeles strax springa bort till busshållplatsen och åka in till Kungsbacka, eller ja, springa och springa men jag tänker väl gå i ett raskt tempo så jags kipper regnet.  

Skall handla lite och sedan möta upp Emil och så skall vi bara åka hem, händer inget speciellt i helgen men vi får se vad som händer. På söndag kommer däremot mormor på fika och det skall bli super mysig.  

Åh förresten, jag har fått sommarjobb, dem på den senaste arbetsintervjun ringde i måndags och sa att jag fick jobbet, nu håller vi bara på att lägga upp schema för att se om jag kan börja redan nu annars börjar jag inte förens i juni.  
Så glad och det kommer nog bli super bra oavsett när jag kommer börja! 

Vi hörs 

går och väntar
Inget mejl har skickats till mig än angående jobben, är så pirrig och vill bara ha ett svar men det är bara att vänta helt enkelt.  

Har sovit hos Emil sedan i onsdags och igår följde han med hem till mig och så sov vi här. Vi har tittat på Prison Break och vi har nu sett halva säsong två, vi har varit ute och joggat, varit i kungsmässan, ätit massa god mat och träffat några utav Emils kompisar.  

Idag tänker jag tvätta och hänga ut den i solen, för åh så fint väder det är, skall städa och pilla lite och sedan spela The sims i några timmar helt slaviskt framför datan och ikväll kommer Emil med största sannolikhet hit. 
Sedan händer det inte så mycket i veckan, precis som vanligt, på fredag skall jag förhoppningsvis träffa Therese men det är allt som är planerat. 

Hoppas ni får en fin måndag! 

en regnig men fin onsdag
Tänk att det redan är onsdag, tiden verkligen flyger iväg tycker jag. Lite skönt kanske för då är det sommar snabbare, längtar som en galning till sommaren! 

Åkte hem till Emil igår, stod med ute i regnet när han och en kompis pillade med bilen men när det började ösregna fick jag nog och lämnade dem och gick in. Vi kollade på ett avsnitt utav Prison Break innan vi somnade och gaah nu händer det grejer, vi har två avsnitt kvar på säsong ett och trots att jag har sett serien innan är det spännande och jag vill bara se hur dem skall lösa allt.  

Emil är i skolan nu på förmiddagen och därefter skall han gymma innan han kommer hem så jag passade på att sova till klockan 11, äta en lång frukost och att ringa viktiga samtal som jag aldrig hann ringa i måndags och tisdags. Innan han kommer hem skall jag byta om till träningskläder och göra några övningar, har träningsvärk i precis hela kroppen och framförallt i magen men jag skall göra några i alla fall.  

Puss