Julafton
Helt galet att det är julafton idag, har ingen direkt julkänsla alls men det är väldigt mysigt, julkänsla eller inte. 
Vi har öppnat strumpklapparna, kollat på Ensam hemma 5, städat och just nu stryker pappa dukar och Ida och Malin bakar snickerskakor. 
 
Jag tänkte gå upp och tvätta håret nu och sedan fortsätta städa, klockan ett kommer "gästerna" hit så då vill jag vara lite redo i alla fall. 
 
KRAM och GOD JUL!! 
 


Padda
Sitter i köket och lyssnar på julmusik, julmaten är upplockad och Malin och Ida sitter och slår in julklappar i vardagsrummet så jag passar nu på att låna Malins padda för att blogga lite snabbt innan jag skall börja hjälpa till igen. 

Vaknade upp inatt med början till öroninflammation, grät i soffan framför första säsongen utav The Vampire diaries fram till klockan 05 då smärtan äntligen gick över och jag lyckades somna fram till klockan 08:45 då Alex väckte mig och det var dags att åka in till stan. Planen var att åka till en öppen vårdcentral men jag mådde mycket mycket bättre så det blev Apoteket och sedan julhandel i några timmar, köpte de sista julklapparna och tog en fika, mysigt att spendera lite tid med bara Alex. 

Jag har slagit in alla julklappar så resten utav kvällen skall vi pynta det sista och börja förbereda maten inför imorgon. 
Imorgon kommer pappas flickvän och hennes fyra barn och skall fira jul med oss, skall bli roligt och jag hoppas att jag känner mig ännu bättre! 
Tänker spendera någon timma åt att fortsätta kolla på serien, i alla fall kolla klart på detta avsnittet och sedan kolla lite vad jag skall ha på mig imorgon. 

Vi hörs, kram! Hemma
Flyget i fredags gick bra och jag fick mig en stor överraskning när vi skulle gå ut till bilen där jag trodde att pappa väntade, var nämligen ingen pappa där utan istället tog Alex upp nyckeln från fickan och log mot mig. Bästa överraskningen trots att jag faktiskt anat att dem skulle göra så, väldigt glad för hans skull i alla fall!
 
Har legat i sängen eller i soffan hela helgen med hög feber, hosta, ont i halsen och väldigt trött, nu börjar jag äntligen känna mig lite bättre så imorgon skall vi hela familjen in till stan och köpa de sista julklapparna, mysigt. 
 
Nu vill Ida ha tillbaka datan så jag tänker avsluta här och sedan starta ännu en film, kramar