Ullared
Finns det något bättre än Ullared? Nej. Så fanns det något bättre sätt att fira att Caspian blev fyra månader igår än att åka till Ullared? Nej, haha antagligen, men nu fick det bli en tur med Lotta, Alex, Ida och Caspian till Ullared. Caspians premier tur och jag tror han älskade det lika mycket som jag gör. 

Han sov hela vägen dit, låg nöjd i vagnen en bra stund innan han fick komma upp i selen, där i satt han nöjd nästan hela tiden men då la vi ner honom i vagnen och så somnade han. i bilen hem åt han smörgåsrån och lekte, nöjd precis hela tiden trots att det var kanske lite för länge sedan jag ammade. Han är så himla snäll och underbar min lilla kille! 

Jag hann inte riktigt gå och titta så mycket som jag önskat på framförallt inredningen men jag fick med mig lite hem. 
Lite städ grejer till nya lägenheten, amningsskydd till mig, och lite kläder till Caspian. Hans bodys i storlek 62 börjar bli lite tajta så planen är att rensa sedan i nya lägenheten, därför köpte jag några i storlek 68 och 74. Köpte även en bomber jacka i storlek 74 som kommer bli perfekt sedan när vi byter till sittdelen på vagnen och han inte behöver ha overall på sig. 

Just nu har Caspian ett eget rum, med en gästsäng i, men nu när vi flyttar till mindre är planen att ha kontor och gästrum i det extra sovrummet fram tills Caspian börjar sova i egen säng och då kan flytta in i eget rum. Så jag köpte lite fint till gästsängen samt en förvaringskorg för alla Caspians leksaker och gosedjur. Tror det kommer blir kanon bra! 

Längtar så galet mycket tills vi flyttar, vi har bestämt hur vi vill ha balkongen och jag vill bara börja fixa och pyssla med all inredning, i alla rummen. 

Det blev inte Göteborg idag, mammor som blivit sjuka och det kanske var för det bästa med tanke på all snö och halka eftersom vi skulle åka buss. Istället slappar vi hemma, jag har packat lite och när det börjar närma sig hemgång för Emil skall vi promenera bort till Willys och möta honom där. Vi behöver lite mat inför kommande veckor innan flytten. 

Kram 
(null)

(null)

(null)

Våran helg
Godmorgon, hoppas allt är bra med er. 
Här hemma är det iskallt, vi har haft 16 grader inomhus hela helgen men nu har dem nog fixat det, håller tummarna att det blir varmare snart. 

Helgen är slut och den har varit jätte bra! 
I fredags packade jag ihop min väska och så tog jag och Caspian bussen hem till pappa, Emil skulle jobba i lördags så jag sov kvar hemma hos pappa och så hämtade Emil mig och Caspian efter jobbet på lördagen. Då följde Alex och Ida med hit hem och så åt vi pizza och kollade på film.
Första gången vi sov borta och det gick jätte bra, var så skönt att bara kunna lägga ner Caspian i vagnen, rulla den ute på verandan och så somnade han på någon minut. Frisk luft ute på landet gjorde Caspian gott och nu längtar jag ännu mer tills vi har flyttat för då kan han sova ute på balkongen. 
Spyker var dessutom så duktig, på lördagen vaknade jag och Caspian först så jag packade ner honom i vagnen och tog en promenad med spyker, han var verkligen en stjärna bredvid vagnen. 

Igår var vi hemma hos Emils familj på middag och sedan kalas, något våra magar inte gillade för vi båda två åkte där ifrån med magont. Mitt har gått över nu men istället sitter jag i soffan med spänningshuvudvärk, mycket som händer just nu och då blir jag stressad och lite orolig inombords. 

Idag kommer Lotta hit och hälsar på, imorgon skall jag till Göteborg och träffa massa tjejer och andra bebisar, på onsdag skall jag på föräldragrupp och sedan till kaskad med Malin och Ida. Torsdag händer ingenting och sedan är Emil ledig fredag-måndag. 
På tisdagen hämtar jag nycklarna till nya lägenheten, sedan flyttar vi lite i taget på kvällarna när Emil slutat jobbet. På lördagen jobbar Emil och när han kommer hem flyttar vi alla möbler och oss själva, på söndagen är tanken att fixa i lägenheten. Veckan där efter skall jag baka och fixa för på lördagen är Caspians dop. Lite panik över hur mycket det är att göra nu, vi har fortfarande inte haft möte med prästen och jag vet inte riktigt när vi skall klämma in det. Gahh. 
Tur att vi har många som kan hjälpa till och  Ida kan hjälpa till mycket. Vi behöver faktiskt egentligen inte stressa med varken flytt eller dop, vi har flytt en vecka och sedan dop en vecka. Allt löser sig. 

Nu har Caspian somnat så jag skall fixa med disken och röja lite. 
Kram 

(null)

(null)
Två bilder från i lördags, Spyker ville ligga nära och gosa.


(null)
Caspian fick testa en hopphunga hemma hos farmor och farfar igår, den fick godkänt och det var svårt att få en bra bild för han var inte stilla en sekund. Min stora lilla kille. Han har nu samma storlek på blöjorna som sin ett åriga kusin, galet. 
Caspian fyra månader
Idag blir Caspian fyra månader, tiden går så galet fort och han är verkligen så himla fin! Jag älskar honom mer än ord kan beskriva och jag blir varje dag stolt över honom, skall bli så roligt att se vem han kommer bli! 

I onsdags, den 21/3, vägde han 7680gram och var 64cm lång, när han var på sin tremånaderskontroll vägde han 7150 och var 62.1cm. Denna gången var det en annan BVC sköterska eftersom det var på öppna förskolan han blev vägd och hon sa att han växer jätte bra och har en fin kurva, hon sa även att han har en väldigt fin hy och det var skönt att höra eftersom han hade så mycket hormonplitor i ansiktet när han var nyfödd. 
Hon blev helt paff och frågade om han verkligen bara var fyra månader när hon såg honom rulla runt, ligga på mage och sträcka sig efter saker.   
 

 • Han vänder sig från rygg till mage, detta började han med för ca en och en halv vecka sedan. Däremot vänder han sig inte från mage till rygg än. 
 • Allt skall in i munnen och han är väldigt duktig på att greppa saker, flytta dem mellan händerna och sedan stoppa in dem i munnen. 
 • Han vill känna och klämma på allt, påsar som prasslar är roliga och att dra i mina läppar. 
 • Han är kittlig och skrattar som en galning när man kittlar honom på magen eller pruttar med munnen på magen. 
 • Han visar tydligt att han känner igen vissa människor, mig, Emil och Ida framförallt. Alla får leenden men det är skillnad på hur lång tid tills han ler. 
 • Han älskar att bada, han sprattlar och skvätter, jag är så himla glad att vi bestämde oss för att boka babysim. 
 • Att byta blöja blir svårare och svårare, han försöker vända sig till mage, ligger och försöker ta tag i sina fötter eller så försöker han hålla i ens händer. Att leka med blöjan är också roligt för den prasslar.
 • Han har storlek 62 i allt nu, byxor och body’s, pyjamasarna är i storlek 62/68. Har beställt hem två nya overaller i storlek 68 för den nalleoverallen han har är i storlek 50/56 och den börjar bli lite liten. 
 • Vi använder fortfarande liggdelen och än så länge är han nöjd med det.
 • Han älskar att kolla i böcker och när man sjunger för honom, hjulen på bussen är en favorit. 
 • Han spyr fortfarande men inte alls lika mycket, längtar tills han inte spyr. 
 • Han är jätte gosig och go på morgonen och förmiddagen, då kan han underhålla sig själv. Medan han på eftermiddagen och kvällen vill ha uppmärksamhet och närhet konstant, då vill han helst ha bröstet hela tiden och lägger man honom ensam så dröjer det inte många sekunder tills han börjar gnälla. Så har han i för sig varit enda sedan han föddes men sån är han fortfarande. 
 •  Han sover minst några timmar i sin säng varje natt nu sedan ca två veckor tillbaka. Vissa nätter blir det bara någon timma och vissa nätter blir det från 22-05, allt beror på hur trött jag är då jag fortfarande sover mycket sämre när han ligger i egen säng. 
 • Han har fått smaka på lite mat och älskar det! 
 • Han ler mest hela tiden men han skrattar också väldigt mycket, han har väldigt lätt till skratt och det är så roligt att han är så himla glad.
 • Han ligger inte still en sekund, han rullar, sparkar och kravlar. Han blir så jäkla arg när han inte kan komma frammåt tillräckligt fort, men framåt och åt sidorna kommer han på något sätt. Vi har en känsla av att han kommer krypa ganska tidigt, just nu är det styrkan i överkroppen han saknar. 
(null)

(null)
Min stora lilla kille och hans helt underbara ögon. Åhh mitt hjärta är så fullt av kärlek till honom!