Influensa

Ligger hemma och sjuk, störts troligt influensa. 

Jag och Emil var ju förkylda förra veckan och jag mådde bra torsdag-lördag men på lördag kväll slog det till och nu mår jag fruktansvärt. Orkar knappt stå upp och hela kroppen värker. Hostar slem, snoret rinner, ögonen är röda och feber svullna och det knastrar i öronen. 

Ida är här och har praktik så det är mysigt med lite sällskap på dagtid, igår var Malin och Lena här på middag så vi bjöd på vegetarisk lasagne, en utav mina favorit rätter. Men resten utav veckan får bli lugn, sjukskrev mig till fredag och tills dess ska jag bli frisk. 

Hoppas allt är bra med er! 


I lördaga hämtade vi hem nya soffan, så mycket snyggare och skönare än dem gamla! 

I söndags åkte jag och Emil och stor handlade, älskar Willys och deras gryms priser! 

Mina fina älskade systrar, ni är bäst! Skulle göra allt oc lite till för er. 

Rast

Sitter på jobbet och har rast just nu, så skönt då jag känner mig krasslig fortfarande. Men det är mycket bättre nu i alla fall! 


Idag är planen att efter jobbet gå och kolla på gymmet och sedan med största sannolikhet köpa kort där för 3 månader. 
Hade velat gymma men har inga bra skor så tror jag köper kort och sedan åker in till stan för att kolla om jag hittar några bra men ändå billig skor och orkar jag så gymmar jag ikväll. 

Emil skall iväg med kompisar hela kvällen så jag blir ensam, funderar vad jag ska laga för mat... blir kanske linsgryta. 

I morgon jobbar jag morgon och sedan skall vi hem till Emils familj och hälsa på, vill träffa lilla Wilja.  
Och på söndag jobbar jag morgon igen och efter det skall jag och Emil handla mat och på kvällen kommer Ida till oss. 
Hon ska ha praktik precis vid våran lägenhet så hon kommer sova hos oss till på fredag eller lördag, ska bli jätte roligt! 

Nu vet ni lite vad som händer i helgen, hoppas ni får en fin helg. 
Kram 


Jag och Emil gjorde en god choklad choklad milkshake härom dagen. 

Våran lägenhet

Tänkte visa bilder på hur jag och Emil bor, vi trivs så himla bra ! 


Eftersom vi bara hyr i andrahand känns det onödigt att göra vissa grejer som jag annars hade velat göra. Jag hade tillexempel velat göra köket modernare, byta golv och måla en vägg i vardagsrummet/sovrummet/kontoret grå. Men vi skall faktiskt fixa lite små grejer nu inom någon vecka, tanken är att köpa sådan designfolie, som det heter på Bauhaus, i antingen svart marmor eller bra helt svart för att klä in bordet som vi har i köket. 
Vi tänker också byta handtag på luckorna i köket till ett par enkla i silver från Ikea, och vi tänker nog ha samma i hallen. 
Här är våran hall, det bästa är att det är så mycket förvaring och här är tanken att vi skall byta handtagen till några i silver i stället. Tror något så enkelt skulle göra ganska stor skillnad. 

Vårat kök, litet men alldeles lagom. 

Hade velat ha en nyare spis och kanske en diskmaskin men vi är ju bara två så det går ganska fort att diska för hand. 

Här är tanken då att slå in bordet med en marmor tejp, man skulle nog kunna använda samma eller någon annan färg till bänkskivorna men är lite fundersam på hur lätt man kan få bort det sedan när vi flyttar. Får googla runt lite och se tips och trix. 
Och även här tror jag att det kommer se mycket modernare ut med silvriga handtag, längtar tills vi bytt! 

Badrummet har ni ju sett innan, skillnaden är bara mattan, draperiet och handdukarna. 

Från hallen och in i stora rummet har vi all förvaring. Har underlakan, örngott m.m i svarta stora lådor. Har sorterat upp mitt smink i lådor och mina sminkborstar ligger i klippta bestickhållare. 
Emils skrivbord och spelhörna. 

Vi har fortfarande kvar tvkartongen där i bakgrunden men den skall bort i helgen. 

Vardagsrums avdelningen. Vi skall faktiskt få en ny soffa i helgen så då får jag lägga upp en ny bild men det är en grå divansoffa, tror det kommer bli jätte snyggt! 

Sovrummet, jag har lite funderingar på att hänga gardiner som man kan dra för så att det blir lite mer som ett rum men är rädd att det kommer kännas för instängt och trångt i resten utav rummet. Vi får se hur vi gör.