En vecka
Hallå, hallå, hoppas allt är fin fint med er! 
 
Tisdag idag och dagarna bara flyger iväg, helt galet. På torsdag skall jag på utbildning med jobbet, på fredag tar Emil och Alex studenten, på lördag kommer släkt hit och firar Alex, på söndag har jag och Emil varit tillsammans 5 månader och på tisdag nästa vecka börjar jag jobba.Så mycket roligt som händer den kommande veckan och jag skall erkänna att jag är lite lagom nervös och stressad över allt.
Idag skulle jag egentligen på utbildning men eftersom studenten är om några dagar och Alex var helt ledig idag passar vi på att åka och handla allt som behövs, så fick avboka och bara åka vid nästa tillfälle, så just nu sitter jag i mjukis kläder i sängen och bloggar och om en liten stund hämtar Alex upp mig. 
 
I helgen har jag varit hemma hos Emil och haft det bra, vi var i kungsmässan under lördagen och hade sedan filmkväll hos Axel lördag till söndag och på söndagen så åt vi gott hemma hos Emil eftersom det var morsdag. En väldigt härlig helg med andra ord. 
 
Nu borde jag verkligen gå ner och äta lite frukost och så hörs vi när vi hörs, kram! 
 
Mina fina syskon! 
När pappa fyllde 60 förra året gjorde vi ett fotoalbum till honom, den innehöll fina dikter och fina ord men även massa roliga bilder. Vi letade nämligen upp fina, galna, roliga och pinsamma bilder på oss som barn som vi sedan återskapade nu när vi var mycket äldre, hur roligt som helst! 
fredag!
Jag har haft en fredags känsla i kroppen ända sedan i onsdags, men nu är det äntligen riktig fredag, haha skönt! 
 
Igår åkte jag och pappa till stan och mötte upp Lotta och hennes kompis barn som hon skulle passa igår, och så åkte vi till Elin och Emelies skola på temadag. Jätte roligt och åh vilken fin skola dem gick på, verkligen en drömskola i mina ögon och det var jätte roligt att umgås med dem på ett annat sätt än vad man gör bara här hemma. När vi sagt hejdå åkte jag och pappa och handlade mat och så kom vi hem igen 20.30. 
Jag var verkligen helt slut så efter maten blev det sängen för mig del, hade tänkt blogga om dagen redan igår men orkade verkligen inte. 
 
Idag skall jag städa och tvätta, duscha och packa och så tar jag en buss runt 16 tiden till Kungsbacka och möter upp Emil, skall bli jätte skönt att träffa honom. 
Vi får se vad som händer i helgen men det kommer säkert bli super. 
 
Nu skall jag sätta fart, kram 
 
Fotograf: Emma Palmgren 
Me myself and I
Fotograf:Ida Palmgren
Kamera:NikonD40