En seg dag

Jag ligger i sängen nu och är helt slut, känner hur vår lilla * rör sig där inne i magen och det är så mysigt. 

När jag väl lyckades somna igår så sov jag, haha första natten på flera nätter när jag inte vaknar en ända gång och på morgonen vakande jag inte heller. Emils argument till varför han inte väckte mig utan åt frukost m.m själv var "men du vaknar ju alltid annars varje morgon" haha japp, men inte imorse. Hann klä på mig och dricka massa vatten och så jobbade jag 7-11, har haft ont i höfterna och fötterna men det har fungerat. 

När jag kom hem skulle en kille kolla in köket och troligtvis är det en gammal vattenläcka som gör att det luktar bläää i hela nedre skåpet vid diskhon för han kunde inte hitta någon fukt nu. Så när vi flyttar ut skall dem renovera hela köket, skönt att vi slipper den renoveringen! 

Nu har jag sovit några timmar och börjar smått känna mig som en människa igen, får däremot ta pauser när jag skriver detta för mina händer somnar och domnar bort när jag håller dem ovanför hjärtat. Jag får vara snabb med att sätta upp håret nu förtiden och att sminka mig. 

Gårdagen var bra, hade mycket hormoner och undertryckt stress som släppte efter ultaljudet och att jag bara sova ca 3 timmar natten innan hjälpte väl inte. Var i alla fall på så himla bra humör på morgonen som däremot skönk till botten och fick fram lite tårar i bilen då Emil vägrade vakna så att vi åkte i senaste laget och när vi kommer ut på motorvägen kom han på att han glömt nycklarna till nya lägenheten. Frustrerad japp, men vi hann i tid till ultraljudet som tur var. 

Väl i lägenheten bestämde sig Emil för att ändra på våra planer och då brast det, haha tårarna rann och jag blev helt matt och snurrig men efter lite om och men stannade Emil trots allt så då packade vi upp allt i lägenheten. Träffade en hur härlig granne som helst och därefter mekade Emil med bilen hemma hos sina föräldrar. 

Planen var att handla något klädesplagg som är mer kön specifikt i kungsmässan men vi hittad inget värt att köpa så vi väntar med det lite. 
Vi åt god mat och fick köpt lite smått som vi skall använda imorgon när vi avslöjat könet för våra familjer som skall hjälpa oss att flytta. Ska bli såååå roligt!! 


Nu väntar jag på att Emil skall komma hem och då skall vi kanske till Ikea en stund och därefter verkligen packa ALLT som är kvar. Ikväll tänker jag duscha och samtidigt passa på att städa i badrummet och resten utav lägenheten dammsuger och skurar vi imorgon när möblerna är ute. 

Blev ett långt inlägg, kram Vilken fin familj mitt hjärta kommer få växa upp i! 

Ont i kroppen

Det har varit en lång dag idag och vi har hållt igång precis varje sekund. Tänkte berätta mer om dagen imorgon för nu ligger jag i sängen och ska försöka sova.

Trots att jag bara sov ca 3 timmar inatt är jag inte alls trött nu och Emil sover för länge sedan, jag har ont i precis varje muskel och jag har som en huggande smärta i min vänstra höft som kommer och går. Dessutom har jag alldeles för mycket tankar i huvudet och trots att jag inte känner mig stressad så kan jag inte pausa hjärnan när det är dags att sova. 

Imorgon jobbar jag 7-11, efter det kommer det en kille och skall kolla på köket och efter det är det ju bara att fortsätta fixa. Tur att vi flyttar på lördag för jag hoppas att det kommer göra att jag börjar sova lite bättre igen.

Kram och sov gott 


Detta kommer bli mitt och Emils sovrum, ska bli så skönt att få ett sovrum och slippa dela med vardagsrummet och kontoret och typ hallen. 

Rutinultraljud

Somnade inte förens runt 00.30 inatt och vakande vid 03 och kunde verkligen inte somna om, var helt klar vaken och kunde bara ligga och tänka på vad som skulle hända när klockan ringde vid 6. 

Kunde inte somna om men typisk nog nickade jag till en halvtimma innan klockan ringde och var ju självklart inte alls lika pigg som jag varit hela natten. 

I alla fall så var vi i Borås på ultraljudet klockan 8 och det var så häftigt! 
Fick en jätte trevlig tjej som förklarade och visade vad allt var på skärmen och varför hon mätte just det m.m 
Allting såg jätte bra ut och hon kunde inte så några konstigheter, en frisk liten bebis med andra ord. Den låg med handen uppe vid munnen, buffade runt, öppnade munnen och var bara väldigt söt.
I slutet kollade vi vad det var för kön och trots att lillen inte ville sammarbeta så lyckades vi tillslut se vad det med största sannolikhet är som kommer till oss i november, men det får ni inte reda på än. 

Efter att hon mätt allt räknade datan ut hur långt gången jag är och vi blev flyttade några dagar, så nu är bf den 14 november istället för den 17 november och jag är alltså i vecka 21 sedan igår. 

Vi fick med oss tre fina kort och på lördag skall vi avslöja för närmsta familjen om det är en liten dotter eller son vi ska få. 
Vi är i alla fall sjukt glada och trots att det Abslout inte spelar någon roll så känns det lite extra verkligt och spännande nu när man vet. Emil har helt bestämt vilket namn han vill ha och jag är helt inne på ett annat namn, haha tur att vi har hälften av graviditeten kvar att bli överens. 

Här kommer bilderna, vad tycker ni, ser det ut som en liten pojke eller flicka?