Önska oss lycka till

God morgon, ligger i sängen och tänkte passa på att blogga lite snabbt innan jag måste börja fixa mig för att hinna. Vi tänkte börja åka lite innan sju så att vi är där runt att dem öppnar så innan dess skall jag ta på mig, sminka mig och äta något.

Har skrivit en lista på saker som skulle kunna köpas men har egentligen inga måsten, får går runt och se vad jag gillar och inte. Men åh det skall bli kul! En dag med Alex i ullared, grymt!

Vi hörs!

Kram

Saknar min fina bästa vän!
Stay together

Påväg till jobbet, bytte så att jag är ledig imorgon och hela helgen istället, inte mig emot trots att jag gärna legat i sängen och sovit hela dagen.
Är verkligen helt slut i kroppen och huvudet.
Men imorgon blir det inte sovmorgon ändå utan då åker jag och Alex till ullared, är sååå taggad och har velat åka hur länge som helst nu. Vet att det är löning men vi chansar och hoppas att folk håller sig hemma.
På kvällen åker jag till Emil och firar hans födelsedag med hans släkt, mysigt.

Hoppas ni får en fin torsdag!

Bild på Malin när hon kom och umgicks hemma hos Emil
Sit in silence

Då var denna jobb dagen avklarad och jag gick till busshållplatsen med ett leende på läpparna, har verkligen saknat att åka från jobbet och ha energi och inte åka hem och vara mer död än levande.
Samtidigt har jag ändå tyckt om att jobba natt, haha det är så knepigt att förklara.

Nu längtar jag efter min älskling, en natt/dag utan honom och jag känner hur hela jag saknar att vara nära honom, tänk då när det gått två nätter/dagar. Finaste människan är han och han gör mig hel, mitt hjärta.

Vi hörs, kram och sov gott