Immortals
Hej!
 
Haft några riktigt bra dagar i Göteborg hos Julia, ätit för mycket gott och shoppat lite mer än planerat, nöjd är jag med andra ord.
 
I fredags shoppade jag och Alex på förmiddagen och sedan satt jag med på Julias jobb 15-22, hjälpte till lite smått och en kvinna trodde att jag jobbade där, kul. Pappa och J kom och hälsade på och tog varsin kaffe, Julia misslyckdes däremot med enhörningen som jag ville att hon skulle med nu skall hon helt enkelt få öva.
På kvällen träffade jag och Julia två kompisar till henne, promenerade mitt i natten och bara hade jätte kul, lite läskigt att traska omkring i trakterna där skottlossningen var men jag överlevde.
 
På lördagen åkte jag in till stan och shoppade ännu mer, träffade en gammal kompis och sedan åkte jag hem. Väl hemma åt jag middag och började sedan fixa inför idag, vispade grädde, doppade jordgubbar i choklad och slog in presenter.
Imorse vaknade jag 08:30 (egentligen 07:30...) så då gick jag ner och gjorde varmchoklad med grädde och kanel, fixade en ostfralla och la upp donutsen och jordgubbarna på en bricka. När allt var klart gick vi alla på led in i Malins rum och sjöng "Ja må hon leva....", hon fick öppna paketen och äta den goda frukosten och nu sitter vi i stort sätt bara och väntar på att tiden skall gå. Klockan två kommer Lena och Elvira hit, två utav Malins kompisar och klockan 16 skall hela familjen in till Göteborg för att äta gott och fira lite allt möjligt, Malins födelsedag, Alex födelsedag, Pappas examen och att Pappa fått ett jobb, super kul.
 
Kram
 
 
Karl-johan tortellini som jag åt på Julias jobb till lunch i Fredags.
 
Jobb
Halloj, nu sitter jag och dricker en kopp med varm choklad och skall om tjugo minuter gå ut till bussen för att åka till jobbet. 
Kommer hem igen 19:30 och då skall jag slänga i mig lite middag för att sedan åka in till stan och möta upp Julia, kom på nu att jag kanske struntar i att äta mat hemma och istället köper något gott att äta på Julias jobb, hm, detta tål att funderas på.
 
Imorgon skall jag upp tidigt för att gå på Rut&circle´s frukost rea, eller det är tanken i alla fall. Skall sedan möta upp Alex klockan tio för att shoppa tillsammans, han skall köpa en ny mobil och kolla på lite tröjor och jag skall kolla allt möjligt, smink, parfym, klänning, jeans, present till Malin, ja ni hör ju ;) 
Tänker sedan ta en go fika eller äta något gott och så får vi se vad som händer på eftermiddagen/kvällen, om jag sover i stan till lördag eller om jag åker hem imorgon, vi lär märka. 
 
Kram
joggingbyxor humör
usch vilken jobbig dag, inget har gått som jag har velat och jag är nu bara sur och ledsen. 
Kom hem från Göteborg 15:25 och sedan dess har jag promenerat med Spyker, bytte om till mjukisbyxor direkt när jag kom hem och så tog jag med Spyker ut på en promenad för att lugna mig, gick tills jag inte ville stor lipa längre och då vände jag och gick hem. 
 
Nu sitter jag vid datan och har ont i huvudet, känner mig seg och är bara allmänt trött på mig själv och livet, en sådan dag med andra ord, eller en sådan vecka kanske. 
 
Yes, ikväll blir det våfflor här hemma eftersom det är våffeldagen, är inte alls sugen just nu men det är alltid gott med våfflor, när Alex kommer hem med sin data skall jag ta med mig den och lägga mig i sängen och titta på disney filmer och tycka synd om mig själv (lät som att han kom hem nu) 
 
Kram
 
Mitt nya beroende är vaniljyoghurt med lite lätt varma hallon, väldigt gott!
 
Två bilder från promenaden idag. Är så kul att ha en mobil som går att ta kort med igen!