The old Caspian
Min lilla bebis är tillbaka! 
Haha peppar peppar ta i trä men min glada, spralliga och busiga bebis är tillbaka efter någon vecka full med bara gnäll, skrik och gråt. 
Jag har inte haft Caspian på morgonen nu under helgen då Emil varit snäll och gett mig sovmorgon, så imorse när Caspian vaknade 07.30 och låg och lekte i sängen tills jag hörde honom prata med sig själv och sedan när han kröp runt i lägenheten utan att vara klistrad vid mig, stod upp mot soffan och gick längst den genom att bara hålla i sig med en hand, sätta sig ner på rumpa och sedan krypa till tv bänken och göra samma sak där utan att gnälla var jag tvungen att skriva till Emil och fråga om han gjort så i helgen också. Men nej, i helgen hade han varit gnällig, inte vågat sätta sig ner från stående, inte vågat gå m.m och så idag gör han allt det med ett glatt humör. Wiho! Hoppas denna fasen är slut. 

Gårdagen blev minst lika mysig som lördagen blev och Caspian fick träffa både sin mormor och farmor på samma gång, vilken lyx. 
Vi fikade, promenerade runt och pratade och när vi sedan vinkade hejdå åkte jag, Emil och Caspian vidare till Ullared istället för havet. Vi handlade lite mer än tänkt men allt var nödvändigt så som strumpor, underlakan till Caspian, våtservetter, blöjor och present till Caspians moster Emelie som fyller år. 

Nu vaknar Caspian så jag skall hämta honom, kram 

(null)

(null)


Några favoriter
Här är några favoriter ifrån Caspians garderob, vissa kan han inte ha än och jag längtar tills han kan ha dem! 

(null)
En låda full med kläder. Från vänster: t-shirts, body’s storlek 74, body’s storlek 80, body’s storlek 86 och längst in i hörnet är jumpsuits i storlek 74. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lördag
Godkväll på er, snart dags att krypa ner i sängen för min del men först tänkte jag titta in här och säga hej. Hoppas allt är bra med er! 

Caspian är inne i en jäkla fas nu och jag blir ibland galen, han gråter, gråter, skriker, gråter ännu mer och skriker en jäkla massa mer. Han skall vara i min famn konstant och det räcker att jag går två steg ifrån honom så börjar han gråta hysteriskt. Mysigt samtidigt som det är väldigt påfrestande. Han håller dessutom på att få ännu en till tand där uppe, snart har han alltså fem tänder, vad händer?! Och utöver det är han förkyld och snorar som en tok. 

Igår var det därför lite extra skönt att sminka sig, packa väskan och ta bussen till ett par kompisar för att dricka gott, dansa och umgås. Saknade min bebis och jag pussade honom en hel del innan jag behövde springa i ösregnet för att inte missa bussen, men jag behöver verkligen den egentiden och att få sakna honom lite. Ida kom hit och passade honom tills Emil kom hem från jobbet, då busade dem med Caspian, åt pizza och vid 23 kom Emil och gjorde mig sällskap och för att vara min buggpartner. Vilket också var så himla roligt, något av det roligaste vi gjort tillsammans under dessa tre åren ihop. 

Idag hade Emil lovat mig sovmorgon men det slutade med att Emil gav Caspian välling, somnade om och så var jag den som fick underhålla en väldigt svår flörtad bebis från klockan 06-08. När Caspian sovit på mig i ca en timma (hur mysigt som helst och det var jätte länge sedan han somnade så på det sättet som han gjorde vid 07) så väckte jag Emil och så fick jag sova vidare ensam till 11. 
Vid 14 mötte vi upp Emils syster och hennes familj och så badade vi och sedan följde vi med hem till dem och grillade. Caspian somnade på någon sekund när vi väl kom hem , min gosunge.

Imorgon skall vi till Sikta stenungsbageri i Vare och fika med Lena och Mikael, efter det tror jag att vi åker vidare och badar i havet. 
Vi hörs, kram 

(null)