Sova borta
Godmorgon på er, Caspian vaknade vid 06.30 och sedan dess har jag röjt lite, tvättat och vi båda två har ätit frukost. Vid klockan 11 kommer min mormor hit, hon skall först kolla in nya lägenheten och sedan åker vi vidare till Caspians mormor. 
Emil jobbar så därför sover jag och Caspian borta en natt, roligt att hitta på något och inte bara sitta hemma. 

Gårdagen blev sådär, var lite trött och hängig och som att inte det räckte kom mensen och jag spenderade sedan resten utav dagen med att ha väldigt ont i magen. Jag har inte saknat att ha mens kan jag lova, för blä vad ont det gör! 

Innan mormor kommer skall jag packa färdigt, röja lite mer och sedan bara busa med Caspian, ska se till att hålla honom vaken så att han sover bra i bilen istället. 

Kram 

(null)

(null)
Två bilder från i lördags natt, hade så himla roligt! 


Sol bad och glass
God morgon, här hemma vaknade Caspian lite innan åtta och jag har hunnit städa undan sedan igår och busa med Caspian, nu leker han för sig själv medan jag slöar i soffan och Emil ligger och sover. 

Gårdagen blev så bra, ångar att jag inte gått till den poolen tidigare, helt perfekt där när man har en liten bebis! 
Vi kom dit när dom öppnade klockan 10, reste upp tältet och bytte om och sedan var vi i och badade ganska länge, Caspian verkligen älskade det, vi övade på att dyka, gjorde mormors lilla kråka och övade på att simma tillbaka till kanten. Efter det sov han gott i sin vagn i nästan 1 och en halv timma så då låg jag i solen och gassade. 
När han vaknade blev det lite lunch för Caspian och sedan badade vi igen, jag låg i solen en hel del med kroppen och så hade jag huvudet och armarna i skuggan hos Caspian för att kunna underhålla och busa med honom. 
Medan han sov sin andra vila började jag lyssna på Markoolios sommar prat, längtar tills när jag får tid över till att lyssna klart! 
Vid klockan 16.30 mötte vi upp Emil som kom hem från jobbet och jag insåg att jag fått en hel del färg, 

Vi tog en promenad till Hemköp för att köpa lite gott inför kvällen och vid 18 kom två kompisar med god mat och så åt vi, pratade och kollade på Harry Potter. 

Idag blir det att åka och bada någonstans, vart vet vi inte än och sedan skall jag vara hos Jenny vid 18. 

Kram 

(null)
Caspian är redo för poolen! 

(null)
Sötis! 
Detaljer hemma
(null)
Jag försöker alltid ha en liten blomma eller bara en grön kvist inne i badrummet, tycker det gör så stor skillnad och blir mer hemtrevligt och fräscht. 

(null)
Fina tavelväggen i hallen, flest bilder på Caspian men det är så det blir när man har världens finaste bebis.

(null)

Såhär var vi det på ena väggen i köket, direkt till höger är spisen och till vänster är hallen. I dem svarta lådorna har vi Caspians grejer, pasta, skärbrädor och lite annat blandat.