Några dagar

Var några dagar sedan jag skrev här sist och det har faktiskt varit full rulle, vilket är roligt. 

I lördags var jag och Emil hemma hos hans familj då hans pappa fyllde år, vi åt mat där och kom hem sent. 
I söndags sov vi till tolv och sedan åkte vi hem till min familj och hälsade på, åt våfflor och pratade massor. Efter det åkte vi och provkörde en bil som det sedan slutade med att vi köpte, så nu är vi ägare till en Audi A4 proline, såå nöjd! 
Nu skall vi bara få sålt Emils golf och hämta hem våran nya bil. Woho. 

Igår var jag ledig så jag tillbringade förmiddagen i soffan och eftermiddagen och kvällen i köket. Lagade matlådor till Emil och min älskade linsgryta till mat. 

Idag har jag jobbat dag och nu jag jag ätit en semla och tittat på Grey's anatomy. Emil är fortfarande kvar på jobbet men när han kommer hem skall vi laga kebabkött med pommes till middag. 

På lördag fyller Alex år så då skall jag och Emil hem dit på förmiddagen och fira honom, under dagen skall jag hjälpa till att städa, handla och äta mat ute med Alex och på kvällen blir det fest med alla Alex och Emils kompisar. Roligt. Tänk att min lillebror blir hela 20 år! 

Nu skall jag fortsätta titta på serie och så hörs vi när vi hörs. Kram 

Rast

Vet att mina inlägg blir enformiga men det händer inget speciellt just nu. 


Jag jobbar denna helgen, på den avdelning som jag skall jobba på april till september. Så roligt att vara här med kollegorna och idag fick jag lägga mitt första önskeschema, kändes lite speciellt då jag annars innan bara tagit det jag fått lixom. 

Imorgon jobbar jag kväll igen och det var skönt att få sovmorgon ihop med Emil så det ser jag fram emot imorgon också, funderar på om vi skal göra pannkakor imorgon... hade varit gott. 

Igår var jag ledig så då kom Lotta på fika och så hjälpte hon mig att tvätta, nu luktar hela lägenheten tvätt och det är tvätt överallt. Får fixa lite med det ikväll när jag kommit hem. 

Nu är min rast slut så vi hörs senare.
Kram 


Fick fina blommor utav Emil på alla hjärtansdag, sötis.

Bilder

Bläddrade igenom Google foto appen och fastnade för dessa bilder, bilder jag tagit under flera års lopp och jag känner något extra för dem alla. 


Fotograf : Emma Palmgren 
Kamera: nikon d40 
Copyright