Sov gott
Nu har jag precis pratat med Sam på FaceTime så nu är det dags att sova, pratar alltid med honom innan jag skall sova så igår när han hade tai boxning träning på kvällen och inte kunde prata var det väldigt svårt att somna, han ringde däremot och väckte mig när han var klar och då kunde jag sova gott efter det. Haha jaja, nu skall jag nog kunna somna utan problem. 

Imorgon är det jobb som gäller, träffa Ellis och äta sushi och ha mys i parken, jobba och sedan får vi se om jag kan få "ledigt" så att jag kan åka på första kör övningen. Lite nervös. 
I vilket fall så hörs vi imorgon, kramar! 

Pratade med Ida förut <3 
Ont i huvudet
Usch och fy så ont i huvudet jag har, har aldrig haft så här ont i huvudet innan och jag vet verkligen inte varför jag har så ont, hade lite ont igår men verkligen inte ens i närheten av så ont som jag har idag. Sjukt jobbigt. 
 
Har haft en väldigt bra dag i alla fall, efter mitt senaste blogginlägg duschade jag, tog kort på alla mina inköp och bloggade plus att jag har jobbat som vanligt. Började inte fören 16:30 och då promenerade jag med Bilbo, gjorde klyftpotatis och hjälpte till vid maten, städade och nu ligger jag i sängen och pratar med Ida på facetime. 

Yngsta och äldsta barnen fick smaka på svensk godis innan och äldsta barnet älskade Djungelvrål, haha, hon älskade allt annat godis också men djungelvrålen är nu hennes favorit godis, roligt att hon gillade det och nu vill hon åka till Sverige för att köpa godis. 
 
Nu skall jag fortsätta prata med Ida och sedan prata med Sam innan det är dags att sova, är helt slut och imorgon väntar ännu en dag. 
 
Kram 
 
Suddig bild men han är ju rätt söt ändå den lilla hunden. 
15:10
Ligger i min säng och är så himla trött och seg, äter svenskt godis som Ida och Julia lämnade och jag tänkte snart gå upp och ta en lång och härlig dusch medan jag har tid. 
Var inne i stan förut och fick köpt en klänning, har velat ha den ända sedan jag såg den första veckan jag kom hit men jag har inte tagit mig tid att varken testa den eller egentligen titta så nogrant på den då jag kände att 23 pund var lite mycket men nu när jag tittade mer noga på den i söndags så kände jag att jag ville testa den i alla fall så det var det min plan var att göra idag. Tyckte däremot om den så den fick följa med hem vilket jag inte ångrar alls, är mer än nöjd! 

Köpte även med lite frukt och yoghurt som Kate bad mig köpa och så åt jag en hamburgare på Mcdonalds innan jag gick hem igen, så ja, det var en bra runda i stan. 
 
Idag händer det inget speciellt vad gäller jobbet, är ledig lite längre precis som vanligt på onsdagar då det är simning och olika klubbar efter skolan men jag skall ta Bilbo på en liten promenad så det gör ingen större skillnad. 
Kanske däremot går in till stan ikväll för att träffa Sam, inget bestämt än men det hade varit väldigt roligt att träffa honom, kanske ta en drink och bara sitta och prata. 
 
Vi hörs!