Caspian 3 månader
Info kommer från denna  sidan. 
 
Milstolpar 3 månaders bebis. 
 
1. Han blir mer och mer öppen för andra människor. 
 
2. Bebisen vet att han blir tilltalad. 
 
3. Stå upp med raka ben. 
 
4. Hand öga kordination.
 
 
Om Caspian: 
 
Han är så härlig med andra människor och jag blir så rörd när jag ser honom busa och le mot andra, han ler och så sprattlar han med både armar och ben och försöker sträcka sig mot dem. Han har några favoriter och det märker man tydligt för då är han snabbare på att le och busa medan det tar lite längre tid med andra människor men han är absolut inte blyg mot någon. 
Det sötaste som finns är när han ser sig själv i spegeln och jag håller honom, då sprattlar han och så gosar han in huvudet mot mig innan han sträcker sig och försöker ta på sin spegelbild. 
Han vänder sig efter röster och även om att han inte tittar på mig ler han om jag pratar med min busiga röst, han börjar också få bättre kontoll på sin röst och han har börjat gurgla och säga grrrr, ibland kan han och jag ligga och prata genom att jag gör grrr och då ler han och härmar mig. 
 
Caspian absolut ÄLSKAR att stå upp och har gjort redan från typ dag ett, skillnaden nu är att han är ännu starkare. Han älskar också att sitta i ens knä för då ser han ordentligt, att ligga ner är roligt på skötbädden men utöver det vill han stå eller sitta hela tiden. 
 
Nu bara inom den senaste veckan har hans kontroll över händerna blivit mycket bättre, han griper tag i sina leksaker om man håller dem framför honom och så bara trycker han in dem i munnen. När han ligger i sitt gym stärcker han sig efter leksakerna som hänger och han har lärt sig att han kan komma närmare den i kanten om han typ ålar sig och sedan drar i själva stommen mot sig, flyttar jag honom till mitten igen ligger han i kanten inom en sekund. Han tycker det är roligt att dra i Emils skägg och han har börjat nypas nu för att han vill känna och klämma på allt. 
 
En stor favorit är böcker, han blir helt sprallig och lycklig av att sitta i mitt knä och att jag läser för honom, han sträcker sig efter dem och vill känna på dem. Vi har börjat läsa för honom varje kväll innan det är dags att sova och då ligger han och tittar på alla färger. 
 
Han sover mycket bättre på nätterna men äter fortfarande ca varannan/tredje timma, på dagarna kan det gå lite längre mellan måltiderna för då finns det så mycket annat roligt att göra. men det tycker jag är ganska skönt, hellre att han äter oftare på natten för då sover vi typ samtidigt än att han äter ofta på dagen och att jag knappt kan röra mig från soffan. Men vi börjar få in lite rutin på dagarna och det är skönt, samtidigt så ser jag på Caspian vad som behövs, är han trött får han sova och är han hungrig får han mat oavsett vad klockan visar. 
 
  
Caspian har nu storlek 62 i både pyjamas och body, byxor har han fortfarande storlek 50 och 56 i och strumporna är fortfarande en liten storlek, vad vet jag inte riktigt. 
 
Idag på sin tremånaderskontroll vägde han 7150 gram och var 62,1 cm lång, förra gången vi var där var han två månader och då vägde han 5960 gram och var 58 cm lång så det har hänt en del på en månad, min stora kille. 

Det gick bra att ta sprutorna, han skrek och grät så att han blev helt röd i ansiktet och han slutade inte fören vi hade kommit halvvägs hem och då däckade han i vagnen. Vaknade efter fem minuter hemma när pappa och Alex kom och då blev han glad och busig. Nu sedan dem åkte har han varit lite ovanligt gnällig och mammig men utöver det så är han glad och busig.

Tänk att det redan är tre månader sedan han föddes, tiden går alldeles för fort!! 

(null)

(null)