En vecka kvar!
Jösses alltså, idag är det en vecka kvar till julafton, detta året har bara flugit iväg! 
Idag när jag och Caspian vaknade upp var det alldeles vitt ute, hoppas att det håller sig kvar på marken nu men såg på SMHI att det tydligen skall regna på julafton, typiskt. 

Vi har haft en mysig helg, jag har varit väldigt låg och haft lite dåligt humör men i lördags var vi en sväng på Ikea och fick köpt lite bra och ha grejer. Vi behövde ett dörrstopp till Caspians rum för handduken som vi bara hängt över dörren innan räcker inte riktigt längre när Caspian blir starkare, haha. Dessutom har jag sagt till Emil sedan vi flyttade in att han inte får använda sin datastol fören han köpt en sådan skyddsplast som skall ligga på golvet så att det inte blir massa repor, så nu fick en sådan följa med hem också, plus några doftljus. 

På kvällen när Caspian lagt sig för natten åkte Emil till en kompis för att umgås, jag kollade film och tog det lugnt och hann sova i en timma innan Emil kom hem. 

Igår tog vi det lugnt hemma på förmiddagen och fixade lite och sedan åkte vi till kungsmässan med Alex. Vi åt thai buffé och kollade i lite affärer.
Caspian går bara bättre och bättre nu så medan Alex och Emil åt en till portion buffé gick jag runt och höll Caspian i handen. Han skulle in i affärer, hälsa på alla barn han kunde se och så var det roligt att åka upp och ner i rulltrapporna. Kommer få fullt upp sedan när han kan gå själv och inte vill hålla handen. 

Under förmiddagen idag har jag röjt och fixat i Caspians rum, tvättat och bara städat. 
Nu sover Caspian så jag kollar på julkalendern När karusellerna sover, skall fixa med disken medan han sover och när han vaknar blir det lunch innan vi går ut och leker i snön en stund. 

Vi hörs, kram 

(null)
Jag fick hem en fotobok med bilder från Caspians operation i måndags, blev jätte bra! Insåg däremot inte fören i onsdags att jag stavat fel på Sagittal.