Magiska dagar med Caspian
Hej på er, det var länge sedan det kom ett inlägg som bara handlade om vardagen och inte om graviditeten, så här har ni ett. 

I skrivande stund sitter jag ute i solen, jag hör massa barn skrika och busa i vattnet, några ungdomar spelar basket och Caspian snarkar i vagnen bredvid mig. 
Promenadavstånd från där vi bor finns det en utomhuspool. Så här hänger vi på dagarna. I måndags var jag och Caspian här själva, och vi åt både lunch och mellis ute på en picknickfilt. Igår var Malin med oss och vi började dagen på biblioteket innan vi badade och solade. 

Idag är det mycket finare väder och väldigt mycket varmare så jag höll mig hemma med Caspian till efter lunch så att han verkligen skulle äta och dricka ordentligt i det svala innan vi gick. 
Caspian ÄLSKAR att bada, det är så roligt att plaska och simma med honom. 
Typ det bästa utav allt är att det är väldigt långt gräs här så Caspian tar inte ett steg  utanför filtarna, vilket gör att jag kan ligga i solen medan han leker med alla sina leksaker i skuggan. Jag får alltså sola lite, min hud är däremot helt annorlunda nu som gravid och jag har bränt mig fast bara på konstiga ställen och nästan bara på högra sidan utav kroppen. Nu är det mängder utav solskydd som gäller och det hjälper absolut. 

Imorgon ska jag jobba 7.30-13 och är det fint väder efter det kanske vi går till poolen då också.  

Längtar till midsommar, det skall bli så mysigt! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Några bilder, i oordning, från de senaste tre dagarna.