Ovisade bilder från förlossningen
För någon vecka sedan visade Emil mig bilder på sin mobil som han tog under och efter förlossningen. Hade ingen aning om att dessa bilder ens existerade så jag blev så himla glad nu när jag fick se dem! 

Tänkte att jag skulle visa dem för er också 


(null)

(null) (null)
(null)

(null)

(null)
Här är en hel drös med bilder från början utav förlossningen, vi hade fått komma in till det rummet där Caspian sedan föddes och på bilderna hade dem precis tagit hål på hinnorna så vattnet gick. Blev helt chockad när jag såg bilderna, jag ser ju förvånansvärt fin ut, man ser att jag är trött men jag hade värsta minnet av att jag var jätte äcklig, sunkig och ful på förlossningen. Nu spelar ju inte utseende någon som helst roll (!!) när man föder barn och det gjorde det inte Då heller men Nu känns det lite roligt. 

(null)

(null)

(null)
Här är Caspian två timmar gammal och Emil tog några bilder samtidigt som han tog på honom sin första blöja. Känns så sjukt att Caspian varit så liten och att han blir två år i år, haha nu är det ett par månader kvar, men ändå! 


(null)
När vi fick vårat rum på bb-hotellet tog jag en snabb dusch, och då tog Emil en bild för att kunna spara och se hur min mage såg ut ca tre timmar efter att Caspian hade legat där inne.


(null)
(null)

Kommer ihåg att jag var så rädd för att hålla i Caspian, han kändes så ömtålig och jag visste inte hur jag skulle ta i honom utan att göra honom illa. Tycker att det syns så tydligt på just första bilden. Det är ett väldigt starkt minne från när han kom upp på mitt bröst för första gången, att jag kände mig så himla vilsen i hur jag skulle ta i honom. Jag fick be om hjälpt för att flytta honom så att han låg bättre, minns att dem la upp honom så att jag knappt kunde se hans ansikte och jag vågade inte flytta på honom utan att fråga om lov. 

(null)
Nästa förlossning vill jag se till att ta fina bilder när bebisen ligger i just denna "baljan" tycker det ser så fint ut och för mig symboliserar den lixom hur små, enkla och nakna dem är som nyfödda. Men här ligger han alltså några timmar gammal och har hicka, tillsammans med sin första nalle, en elefant som moster Ida köpte i Paris till honom.