Sov gott

Nu har jag krupit ner i sängen, satt i soffan och höll på att somna men som vanligt blir jag pigg så fort jag landar med huvudet på min kudde i sängen, blir lite smått galen. 


I alla fall, jag och Emil hjälptes åt med tvätten och när det var dags att börja laga mat och Emil vred på plattan dog strömmen i hela köket. Var en propp som gick men efter det så funkade allt helt galet, för att kunna tända lamporna behövde vi vrida på någon platta och ville vi att mikron, vattenkokaren eller kaffekokaren skulle funka behövde vi vrida på ugnen. 
Vred vi upp värmen på plattan, som inte fungerade och alltså inte blev varm, lös tex taklampan starkare. Galet konstigt och lite obehagligt. 

Pratade med pappa och fick lite hjälp men ingenting hjälpte, tillslut fick Emil tag på hyresvärden så han kom hit och lyckades fixa det. Skönt att han kunde komma så fort men klockan hann ändå blir 20.00 så vi köpte pommestallrik som vi åt i bilen påväg till ubbhult och Emils kompis där han skulle hämta lite grejer. 

Nu sitter Emil vid datan och spelar en stund, han skall upp tidigt imorgon och sedan möter jag honom i Sätila några timmar senare. Kommer bli en bra helg detta. 

Kram och sov gott 


Kan inte sluta tänka, drömma och fantisera om det lilla livet som växer i min mage och som om några veckor har funnits där inne i nio månader.