Om min graviditet:

1. Innan jag blev gravid kunde jag knappt dricka ett glas mjölk utan att få ont i magen, efter några skedar med glass började det bubbla i magen vilket gjorde att jag alltid tänkte på när och hur mycket jag åt. Men sedan jag blev gravid påverkar det mig inte alls, nu dricker jag ett glas oboy till frukost nästan varje morgon utan att det händer någonting. Och Emil som brukar skämta om att han måste ta Ben and Jerry glassen ifrån mig när jag ätit några skedar kan inte göra det längre. Så konstigt men skönt, undra vad det beror på?


2. Jag har inte haft något som jag kan kalla riktiga cravings än så länge, visst ett tag var coca Cola det enda jag ville dricka och det var så fruktansvärt gott men nu har det gått över lite så jag har inte alls samma sug efter det. Så kanske att Cola är mitt enda craving denna graviditet, vi får se vad som händer tills november helt enkelt. 

3. Jag har jätte svårt att prata med lillen i magen, känner mig helt galen när jag ligger i sängen med en hand på magen och pratar med honom samtidigt som jag känner honom buffa och sparka. Önskar att jag kunde prata och sjunga för honom men det kommer sig verkligen inte naturligt för mig, tror det har att göra med att jag inte kan se honom. 

4. Jag känner mig så liten, jag är ändå i vecka 25 men magen är allt annat än stor. Är jätte stolt över den (!!!) men trodde verkligen att den skulle vara större vid det här laget. Det är ju skillnad från vecka 6 som ni kan se på bilden här nedan men inte är den stor alltså. Kollar på bilder på tjejer som är i vecka 25 och dem är mycket större men allt har sett bra ut på ultraljuden och vi får se bad barnmorskan säger nästa vecka.

5. Jag vill bli färdig med allt nuuu, vill måla rummet, dekorera, bädda, köpa precis allt allt allt nuuu. Vill inte vänta tills det är närmare bf, haha förstår att jag måste hålla mig lite men hade jag kunna hade rummet redan varit färdigt och precis allt man behöver köpa inför ankomsten av lillen hade varit inköpt. 

6. Tycker det här med barnkläder är så svårt, visst finns det mycket fint men ärligtalat så har jag inte fastnat sådär extra för några plagg (förutom dem med nalle puh på, haha) och nästan allt i hans garderob är köpt mer för att han måste ha kläder än för att jag ville köpa just precis dem. 

7. Jag är inte alls rädd eller nervös inför förlossningen, självklart vet jag att det kommer göra obeskrivligt ont och kanske inte alltid vara som en rosa dröm men jag är så peppad och taggad! Det skall bli så fruktansvärt häftigt att få gå igenom en förlossning, att låta min kropp göra det den är skapt för. Det jag är lite orolig för är väl i så fall bara att jag skulle spricka väldigt mycket, att jag kanske spricker lite har jag accepterat men för mycket vore inte roligt...