Immortals
Hej!
 
Haft några riktigt bra dagar i Göteborg hos Julia, ätit för mycket gott och shoppat lite mer än planerat, nöjd är jag med andra ord.
 
I fredags shoppade jag och Alex på förmiddagen och sedan satt jag med på Julias jobb 15-22, hjälpte till lite smått och en kvinna trodde att jag jobbade där, kul. Pappa och J kom och hälsade på och tog varsin kaffe, Julia misslyckdes däremot med enhörningen som jag ville att hon skulle med nu skall hon helt enkelt få öva.
På kvällen träffade jag och Julia två kompisar till henne, promenerade mitt i natten och bara hade jätte kul, lite läskigt att traska omkring i trakterna där skottlossningen var men jag överlevde.
 
På lördagen åkte jag in till stan och shoppade ännu mer, träffade en gammal kompis och sedan åkte jag hem. Väl hemma åt jag middag och började sedan fixa inför idag, vispade grädde, doppade jordgubbar i choklad och slog in presenter.
Imorse vaknade jag 08:30 (egentligen 07:30...) så då gick jag ner och gjorde varmchoklad med grädde och kanel, fixade en ostfralla och la upp donutsen och jordgubbarna på en bricka. När allt var klart gick vi alla på led in i Malins rum och sjöng "Ja må hon leva....", hon fick öppna paketen och äta den goda frukosten och nu sitter vi i stort sätt bara och väntar på att tiden skall gå. Klockan två kommer Lena och Elvira hit, två utav Malins kompisar och klockan 16 skall hela familjen in till Göteborg för att äta gott och fira lite allt möjligt, Malins födelsedag, Alex födelsedag, Pappas examen och att Pappa fått ett jobb, super kul.
 
Kram
 
 
Karl-johan tortellini som jag åt på Julias jobb till lunch i Fredags.