Söndag
God morgonrock välkommen söndag, Emil ligger bredvid mig och sover och jag hörde Caspian knorra i sitt rum förut men nu är han tyst igen. 

Vi hade en så himla bra lördag, verkligen hur bra som helst! 
Caspian vaknade vid 8 och då gick vi alla upp och åt frukost, vi fixade oss, jag tvättade och lite innan 10 satte vi oss i bilen och åkte mot Rävlanda. 
Det var en stor barnloppis där igår vilket passade oss perfekt med tanke på att jag upptäckte att Caspians garderob i storlek 80 och uppåt var obefintlig. Så vi fick köpt massa kläder och två leksaker (29 artiklar) för 477kr, det blev allt ifrån joggingbyxor, body’s, mjukiskläder och några finare plagg. 
Förhoppningsvis börjar ju Caspian förskolan i januari så vi köpte lite kläder han kan ha som extra där, lite mer oömma kläder. 

Efter det åkte vi hem för att äta lite lunch och fortsätta städa, vi dammsög och jag tvättade upp alla nya kläder vi köpt så idag skall dem vikas ner i hans byrå, kommer kännas så bra att se hans lådor fulla igen. 
Vi har möblerat om en hel del här hemma och tanken är att göra som en extra vägg utav massa bokhyllor, det kostar däremot rätt mycket nytt så det är inget vi prioriterat men så igår la en kille i Skene upp en precis sådan vi vill ha så Emil hoppade in i bilen och köpte den. När han kom hem igen vid 17.30 var två kompisar här och vi satte oss och fikade.

När dem åkte hem vid 19 packade vi ihop oss och gick hem til en kompis som bor typ granne med oss, vi nattade Caspian i vagnen längst vägen och satt sedan hos dem och drack gott, pratade och efter en timma vaknade Caspian. Efter det turades vi om att försöka natta honom, vi testade i vagnen, i knät, i en vagga, i en vanlig säng men han vägrade. Ögonen gick i kors men han var nöjd och glad och lekte med deras två katter så emellan nattningsförsöken satt han med och umgicks. 
Klockan 23.30 tog vi på oss och gick hem och väl hemma i sin egna säng somnade han på några minuter, så typiskt. 
Men nu har vi lärt oss till nästa gång, antingen är vi här hemma så han kan sova i sin säng, eller så fixar vi en resesäng eller lånar deras bebis spjälsäng hos dem eller så fixar vi barnvakt. Men vi hade det jätte roligt och Emil har nog en liten mancrush nu, haha. 

Nu skall jag väcka Emil och så är det dags att börja denna dagen, vi skall bygga ihop hyllan och om vi orkar (mer om Emil orkar...) så åker vi till Leos lekland med Caspian för första gången.

Kram och hoppas ni får en bra söndag! 

(null)
Fyllde en liten ullareds påse med kläder, kan säga att jag hade kunnat köpa ännu ner... 

(null)

(null)

(null)
Caspian var så söt som lekte med deras katter och med deras kattleksaker, roligaste var när både Caspian och katten fick tag i den lilla gula musen och drog åt varsitt håll. Han är verkligen så himla duktig med katter, klappar fint, vill ge dem sina leksaker och kan sitta och bara titta på dem.

(null)
Trött kille som vägrade sova men var nöjdast i sin pappas famn.