Plugg och vad skall jag göra till sommaren?
Hej på er! 

Idag är det torsdag och Emil fick stanna hemma med Caspian idag igen men imorgon får jag ta "ledigt" från mina studier så han kan åka till jobbet. 
Jag har suttit och skrivit på historiainlämningen i flera timmar nu, den skall in på onsdag nästa vecka och det känns som att jag har allt under kontroll. 
Jag hade muntlig redovisning i svenskan i tisdags och det gick så sjukt bra, kan lägga in en bild i slutat på inlägget vad läraren gav mig för kommentar, skrek till när jag läste vad han skrev och blev så stolt över mig själv! 


Idag har jag också pratat med min chef och vi kom fram till att det är bäst att jag börjar söka jobb närmare vårat hem istället, det fungerar inte att pendla med buss till mitt jobb i Göteborg och när mina studier på komvux slutar i maj måste jag jobba några veckor under sommaren. 
Kan även avslöja att varför jag läser på komvux är för att kunna söka till förskollärarprogrammet på högskolan i höst. Jag håller alla tummar och tår att jag kommer in och i sådan fall börjar jag i september. Hoppas hoppas!!! 
Så nu skall jag börja leta jobb som jag kan jobba på hela juni och sedan halva juli och halva augusti, vill ha ledigt när Emil har semester så då får det förhoppningsvis funka att det hoppar lite. Vecka 23-29 och sedan 34-35, tanken är att söka sommar jobb på ålderdomshem och liknande. Ser verkligen fram emot att börja jobba igen! 

Nej nu skall jag gå ut till Emil och Caspian och ta något litet att äta, behöver ladda på med energi om jag skall räkna lite matte innan dagen är slut också. 

Kram 


(null)