Måndag
Hej, hoppas ni får en fin valborg! 

Jag sitter just nu i bilen med Emil, Ida och en sovande Caspian. Vi är påväg till Eksjö, från början var tanken att Emil skulle jobba och att vi skulle komma dit lagom till ryttarspelen men istället tog han ledigt hela dagen så vi har ätit god frukost, duschat och bara busat med Caspian innan vi satte oss i bilen. Skall bli roligt att vi hinner promenera runt i älskade Eksjö innan. 

Helgen har varit jätte bra, i lördags åkte vi på kosläpp, jätte mysigt att gå runt och kolla på djur, marknad och äta korv i bröd. Efter det åt vi middag hos Emils familj och sedan åkte vi hem och fixade oss och så lämnade vi Caspian hos hans morfar och resten utav familjen och så åkte jag och Emil på fest. 
Blev inte mycket sömn för pappa, lotta, Ida och Caspian, haha, han är mammaspojk så han tyckte inte det var jätte roligt att sova. Jag och Emil var som sagt på fest och det var så roligt att umgås med kompisar. 

Igår var vi föräldrar trötta efter en vaken natt med hög musik och Caspian var nog minst lika trött, vi vilade hemma och sedan åt vi grillat hos pappa. 

Imorgon är Emil ledig så då skall vi städa, storhandla mat och bara umgås. På onsdag är Emil ledig igen så då skall han följa med på babysim. 

Kram och hoppas ni får en fin dag! 

(null)

(null)

(null)

(null)