Snart nytt år
Hej! 

Hoppas att ni har det bra, här hemma är det alldeles tyst. Emil och Alex tog med sig Caspian och åkte för att köpa en ny tv bänk så jag och Julius är ensamma hemma. 
Han sover i vagnen och har gjort sedan dem åkte så jag passar på att bara sitta i soffan och ha det helt tyst runt omkring mig, vanligtvis är tvn på, eller så låter bebis, eller så leker Caspian, eller så pratar vi, ja ni förstår. Men så himla skönt att bara ha det helt tyst, och mörkt, har inte ens orkat resa mig för att tända lampan. Haha. 

I morse fick jag tag på BVC, varit så mycket röda och lediga dagar nu så först idag gick det. Hon ville att vi skulle komma in bara för att väga redan idag vid 12 så jag och Emil promenerade dit medan Alex passade Caspian. 
Julius hade gått upp bra och väger nu ca 100 gram mer än när han föddes, Caspian hade vid samma tidpunkt gått upp över ett kilo men Julius viktuppgång är lite lugnare. 
På torsdag kommer Bvc sköterskan hit på hembesök och då skall vi prata mer om allt. Vi pratade lite snabbt om mitt mående och hon skall föra det vidare till psykologer direkt. Hoppas på att kunna få hjälp fort, har redan ångest över att Emil börjar jobba om en månad för jag vet inte hur jag skall klara mig ensam, vill inte vara ensam. Får försöka skriva ett inlägg om hur jag mår någon annan dag. 

Vi får se lite vad vi skall hitta på när dem kommer hem igen, vi behöver handla lite men först planera vad vi skall äta imorgon på nyår. Är sugen på så mycket så det är svårt att välja. 

Åh, måste berätta vad jag fick i födelsedagspresent utav Malin, Alex och Emil. Jag fyllde ju 24 år den 28 december och då fick jag en robotdammsugare, så jäkla skönt och lyxigt! Tänk att bara kunna starta den med mobilen och så dammsuger den och våttorkar golven. Woho! 
Jag fick också två filmer som verkar jätte bra och ett fint halsband utav pappa och Lotta. Tacksam! 

Nu skall jag fortsätta att mysa i min ensamhet och äta snickerskakor. 

Kram 

(null)