since last time
Okej allt är bättre igen, lite i alla fall.  

Så vad har då hänt sedan sist, i tisdags blev det ju party med Ellis och tre andra tjejer, kul och somnade som en stock runt 2.

På onsdagen vaknade jag upp och kunde knappt gå, måste sträckt mig bakom knät på gymmet gå tisdagen och när jag sedan sprang in till stan på kvällen för att inte bli sen och dessutom dansade blev det sjukt mycket sämre, kunde knappt gå hem och att gå i trapporna ner från klubben var hemskt och jag ville bara rulla ner typ, haha. Så på onsdagen gick jag till gymmet, stretchade ordentligt och sedan tränade jag arma, bröst och rygg, är inte typ den typen av pass de roligaste? 

Idag valde jag att stanna hemma från gymmet så jag har legat i sängen och sedan bara gått på en promenad.  Bara jag och äldsta barnet hemma till maten då de andra var iväg så vi åt fylld paprika, goda sallader och olivbrö, till efterrätt blev det en typisk engelsk dessert som heter Trifle, god men mamman hade i ganska mycket alkohol så nu sitter jag här och allt smakar bara alkohol och jag är inte så jätte förtjust i att bli full när jag jobbar, haha så illa är det kanske inte men äter jag lite till så...

Nu har jag nattat alla barnen och röjt undan i köket så sitter och äter lite frifle och skall prata med E om en stund. 

Imorgon skall jag jobba, gå till banken, gymma och jobba.  Superb. 

Kram 

 
Jag i tisdags 

Dagens vrål goda mat!