Hit och dit
Idag har vi flängt runt en himla massa, har varit en rolig och fin dag men jag är riktigt seg nu i både kroppen och huvudet. 

Caspian väckte mig vid ca 06 och vid 09 hoppade vi in i bilen för att åka till Borås. Vi hade fått noll information vart vi skulle men tillslut kom vi rätt och ultraljudet gick bra. Caspian fick ligga på rygg i mitt knä samtidigt som jag sjöng, busade och pratade med honom för att få honom att ligga så stilla som möjligt så läkaren kunde få så bra bilder som det bara gick. Efter det fick vi vänta på provsvaren, satt i nästan två timmar och turades om att busa med lillen och sedan kom samma läkare som vi hade igår. 
Hon berättade att allt såg bra ut på bilderna, däremot kallade hon det för en gråzon. Det är nämligen ett lite för stort mellanrum mellan hjärnan och pannbenet och i värsta fall kan det bildas vätska där, så vi skall tillbaka på kontroller och vi skall även få svar från Göteborg snart vad dem tycker. 
Nu är det bara att vänta på en kallelse till fysioterapeut och så får vi se vad dem säger. Både jag och Emil känner nu att så länge det inte är någon fara att hans huvud har den form den har så bryr vi oss inte, det kommer synas mindre och mindre ju mer hår han får och vi har verkligen märkt skillnad sedan han slutade amma på natten och sover själv som han vill. 

Efter sjukhuset åkte vi till en sjö och badade, planen var att röja mer hemma hos pappa men vi ville hitta på något roligt ihop och fira. Caspian var så mysig och efter ett dopp i sjön låg vi på en filt och gosade. 
Vid 14.30 hämtade vi upp Lena på hennes jobb och så åkte vi till Varberg för att äta lunch/fika på Emils mammas nyöppnade bageri. Lena fyllde år för någon vecka sedan så detta var hennes present från oss, vi åt goda mackor och kakor medan Caspian fick ägg och macka. Alla fyra nöjda och glada och jäklar vad gott det var! 

Tips tips, åk till Sikta Stenungsbageri lite utanför Varberg! 

Nu sover Caspian i sin säng, jag och Emil skall äta lite kvällsmacka, köpte med oss frallor hem, och sedan sova ganska snart. 
Imorgon skall vi röja hos pappa då det är sista dagen vi kan ha släpet, bara att jobba på. 

Vi hörs, kram 

(null)

(null)

(null)

Mina killar! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Några bilder från bageriet, du hittar mer info om du söker på Sikta stenungsbageri på Facebook, instagram eller bara på Google.