Caspian 8 månader
Idag är caspian åtta månader och det närmar sig hans första födelsedag, tänk att han om en månad funnits lika länge ute i världen som i min mage?! Galet.
 
1. Caspian har nu två tänder nere och tre tänder uppe. 
 
2. Vi har slutat amma helt och han äter nu bara vanlig mat eller välling. 
 
3. Han går längst möblerna, står upp mot allt och han kan gå om man bara håller honom i en hand. Balansen blir bara bättre och bättre.
 
4. Han hade en väldig mammafas i ca två veckor, som jag nämde lite lätt i sju månaders inlägget, men utöver den fasen så är han lika glad mot människor (bekanta som främlingar) precis som vanligt. Han behöver värmas upp lite innan han ler mot sin farfar men det är den ända personen han är lite blyg mot. 
 
5. Han har ett grymt pincettgrepp och äter ärtor m.m utan problem ifrån sin tallrik. 
 
6. Han sover fortfarande i sin säng 20.00 till ca 06,30, nu de senaste dagarna har han sovit till 08 och 08.30 vilket varit rätt skönt. Han sover lite sämre på dagarna men det är inte konstigt med tanke på att han vaknar så sent nu, innan har vi haft bestämda sovtider på dagen men nu är dem lite huller om buller, allt beror på när han vaknar och när han visar att han är trött får han sova, det blir ca två gånger om dagen. 
 
7. Caspian älskar att gunga, krypa i gräs är roligt, att smaka på sand är gott och att titta när större barn leker är bäst. 
 
8. Han har lärt sig vinka när man säger HejHej, han brukar skratta samtidigt och titta på sin hand.