Tisdag
Hej på er, hoppas allt är bra, tänkte jag skulle titta in och säga hej. Känns lite konstigt efter att jag publicerade det inlägget i förmiddags men samtidigt så skönt, måste våga skriva ut (och prata) om mina tankar och åsikter, för alla har ju rätt att tycka. 

I alla fall, tisdag idag och Emil är på jobbet. Caspian har precis ätit lunch och snart tänkte jag byta om på både honom och mig och traska bort till affären. Behöver handla lite frukost och smått och gott, kanske stannar till och leker i lekplatsen en stund också. 

Imorgon har jag inget planerat. Torsdag har jag lite planer för men inget bestämt än och på lördag åker jag och Emil. 
Tror inte jag skrivit om det här på bloggen än men när Emil fyllde år fick han en hemlig resa utav mig. Jag kommer packa hans väska och vara kartläsare och så skall vi åka bil i ca tre timmar, stanna till om vi ser något mysigt, äta gott och så sover vi borta och åker hem någon gång på söndagen. Caspian kommer ha det kanon bra med pappa och Lotta, och ja resten utav gänget så klart, och när vi kommer hem skall vi ha en liten fotografering för Caspian blir nämligen 9 månader på söndag. Skall fixa nya fotavtryck på honom för att se hur mycket dem vuxit sedan dem vi har upphängda på väggen. 

Vi hörs, kram 

(null)

(null)

Igår gick vi ut och slängde soporna och satt och lekte i gräset, Caspian tyckte det var lite för mycket att titta på för att kunna gå samtidigt så för det mesta kröp han eller var i min famn men det var ändå gulligt att se honom gå ut till hissen med sin gåvagn.