Kaos i huvudet
Det här med att blogga går inte jätte bra, jag känner mig stressad och har en ångest känsla i kroppen större delen utav dagarna. Emil fyller år nästa vecka så på lördag fixar jag en överraskningsfest åt honom och det är en del att göra, jag är en planeringsmännsika ut i fingertopparna så när det inte går som jag vill eller när planerna ändras får jag smått panik. 
Nu vill jag att lördagen skall komma så jag kan vara mitt uppe i det och njuta istället, sedan längtar jag efter Emils riktiga födelsedag för då skall han få sin present plus att det är då vi skall till Sahlgrenska med Caspian. 

Caspian mår bra, han håller på och får en till tand nere så han är lite extra gnällig och han som vanligtvis trivs med att utforska och leka själv är varken nöjd ensam eller med mig. Det måste hända något nytt hela hela tiden annars tröttnar han. 
Något som han däremot älskar att göra är att gå med gåvagnen, han skrattar och ler samtidigt som han springer fram och man ser hur roligt han tycker att det är. Så när jag inte är snabb nog på att hjälpa honom vända eller styra blir det en del tårar, stora lilla killen vill bara gå nu. 

Något som är kul är att han kan stå själv kortare stunder, märker han inte att jag släpper så står han själv tills han inser att jag inte håller och då sätter han sig ner. 
Det är så roligt att se honom utforska och lära sig nya saker och jag älskar honom mer än något annat! 

Ja, vad har hänt sedan sist? Jag och Ida har hängt vid poolen, vi var en snabbis i Frölunda torg där jag fick köpt en outfit till på lördag och jag städar och röjer hemma. 
Imorgon skall jag hämta ut paket inför lördagen och så kanske jag passar på att gå till lekplatsen med Caspian, kollar i affärer och är ute ett tag, måste komma ut ur lägenheten och aktivera Caspian. Det är jag ganska dålig på, jag trivs så bra hemma men jag märker verkligen på Caspian att han tröttnar fort på att vara inne i våran lägenhet, då räcker det egentligen att bara gå ner och slänga soporna och sedan har han ny inspiration till att leka inomhus. Så tacksam att han trivs i vagnen. 

Nu skall jag påminna min fina pojkvän om att det är jobb imorgon och att det är dags att lämna datan för sängen. 

Kram 

(null)