Ny vecka
Hej på er, hoppas ni haft en jätte fin helg och tredje advent! 

Det var jätte mysigt på kalaset i lördags, Caspian sov sig igenom två timmar och tredje timman åt han och gosade sedan med sin farfar. 
Alex och Emil hade honom medan dem spelade så jag fick sova 12-03 i lugn och ro, så uppskattat! 
Igår åt vi frukost i lugn och ro och kollade på film, vid 12 hoppade vi in i bilen och lämnade av Alex innan vi åkte så att Emil skulle köra lite soft airgun. Medan han sköt promenerade jag med vagnen i en och en halv timma, så härligt att komma ut i naturen och bort från all trafik. När dem var färdiga följde vi med hem till David där alla kompisar fick se Caspian och några vågade sig på att hålla honom. 

Idag har vi inga planer, jag har precis fått upp granen och det blev jätte mysigt, tråkigt med plastgran men så får det vara. 

Caspian har inte sovit mycket inatt, han skulle bara äta, äta och äta och där emellan ville han ligga och titta runt och vara vaken. Var precis likadant igår på eftermiddagen och det håller fortfarande i sig, han håller väl på att ställa om hur mycket mat han behöver men nu sover han faktiskt, vi satte honom i sin gunga och då somnade han direkt. Tror vi hittat hans plats. 

Får se om jag orkar baka bullar idag och om vi kan få fram dammsugaren, haha tror vi sagt i över en vecka att vi måste dammsuga. 

Kram 

(null)

(null)

(null)

(null)
Bilder från gårdagens promenad, vi har kanske inte världens bästa vagn när det kommer till att köra i snön men då blev det mer "träning" för mig. 

(null)
En nöjd och sovande kille. Vi föräldrar borde väl passa på att få lite gjort här hemma men tror det får bli slapp i soffan framför Disney filmer.