Helgen som varit
Fredag: 

Ida kom hit på eftermiddagen och sov kvar. Vi åt god wok och på kvällen gick vi och köpte massa gott och åt framför en bra film. 
(null)

(null)


Lördag: 

Jag sminkade mig, lockade håret, städade och röjde här hemma. Vid 11 åkte vi hem till pappa där vi drack en kopp kaffe och sedan lämnade vi Caspian där för lite egentid. 
När Emil fyllde år fick han teater biljetter så igår åkte vi till Göteborg, åt god sushi och sedan skrattade vi åt "Macken", avslutade kvällen med något gott att dricka och så delade vi på en efterrätt. 
(null)

(null)
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Söndag: 
Vi började dagen med en promenad på fyra km, väl hemma började vi städa och möblera om, blir så himla bra men det är inte färdigt än. 
Vi röjde även i förrådet och plockade undan Caspians gamla babysitter och liggdelen till vagnen och så åkte vi hem till pappa med allt. Vi fyllde verkligen bilen, så nu står det fem flyttkartonger, Caspians gamla kläder och massa annat smått där istället. Så skönt att få bort sådant vi inte använder och hemma hos pappa står det inte ivägen. 
(null)

Denna veckan: 
Har lite smått planerat, skall träffa kompisar, gå på öppna förskolan och idag kommer Bvc hit. Caspians operation blev ju flyttad så får fylla veckan med massa roligt istället.