Lång helg
Nu är denna torsdagen snart slut och vi har haft en jätte bra dag! Emil har varit ledig så vi åt frukost ihop i morse medan Caspian sov kvar i sängen och sedan packade vi ihop oss och åkte till Varberg där Emils mamma öppnat eget café/bageri. Kommer bli så fint när allt är färdigt och det var väldigt roligt att åka dit och hälsa på. 
Vi mötte upp Emil och Stefani där och så fikade vi och pratade innan Stefani behövde lämna för att åka till sin praktik. Jag, Emil och Caspian stannade kvar lite till och sedan åkte vi hem till Emil. 

Väl hemma hann vi röja och städa jätte mycket innan det var dags att laga mat. Caspian fick sig ett bad och har sovit i sin säng sedan 21 medan jag och Emil kollat film, nu tänker jag tvätta bort mitt smink och sedan krypa ner i sängen. 

Imorgon skall Emil till Danmark med sin pappa och jag skall in till Göteborg och möta Lotta. Först var tanken att vi skulle promenera i Slottskogen men vädret ser ut att bli sämre så nu lutar det mot shopping och fika i nordstan istället. 

Kram, vi hörs 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Några bilder från dagen.