Caspian sex månader
Jag kan verkligen inte förstå att Caspian är ett halvt år idag, går sex månader så här fort är han ett år imorgon. 
Tiden springer iväg och jag njuter av varje sekund, han är det finaste som finns och kärleken jag känner för honom går inte att beskriva. Han gör mig så stolt och lycklig varje dag och jag vill bara pausa tiden lite. 
 
I alla fall, nu skall det ju handla om Caspians utveckling och inte om hur mycket jag älskar honom. 
 
1. Caspian sover nu i eget rum och har gjort det i över en vecka, vi nattar honom vid 20.00 och sedan sover han till mellan 05 och 07 på morgonen. Vaknar han vid 05 brukar jag amma honom i sängen och sedan lägga honom i sin säng igen och då sover han oftast till lite efter 07. Kan säga att jag inte är van vid att gå upp innan nio så det är en trött mamma här hemma. 
 
2. Han sover tre gånger under dagen nu istället eftersom han vaknar abslout senast 07 istället för klocka 09. Men vilorna på dagen är inte helt hundra, utan jag tittar på caspian och söver honom när jag märker att det behövs. 
 
3. Nu går det undan, dröjer nog inte länge tills han kryper.
 
 
 
4. Han älskar fortfarande all mat, vi har däremot fått lugna oss lite. Jag minskade ner på amningen väldigt mycket då i samband med att han började sova hela nätter och hans mage tyckte inte det var jätte roligt med så mycket mat. Han blev hård i magen och grät och skrek när han behövde bajsa så nu ammar jag lite mer igen, ingen stress. 
 
5. Han har haft några dagar nu senaste veckan då han varit extremt mammig, gråtit ovanligt mycket och bara velat vara nära mig hela tiden. I vanliga fall leker han största delen utav dagen själv på golvet, sitter i sin gå stol m.m men nu vill han vara i mitt knä, bäras runt på och så fort han inte kan se mig kommer tårarna. Vi har inte direkt märkt av Caspians utvecklingsfaser men detta kanske är en liten fas eller bara en reaktion på att han sover ensam och inte ammar lika mycket. 
 
6. Han kan stå upp själv korta stunder när han håller i sig i tex mitt knä eller sin gunghäst, han har starka ben den där lille killen. 
 
7. Han sitter upp utan stöd men man får vara lite redo ifall han vill flytta sig och bara slänger sig åt sidan, nu handlar det inte riktigt längre om att han välter utan mer om att han inte vill sitta. 
 
8. Inga fler tänder än. 
 
 
 
Caspian väger nu 8600gram och är 67,3cm lång. När han var fem månader vägde han 8410gram och var 66cm lång. Så han har stannat av lite nu, vilket är skönt, innan har han gått upp mycket mer. 


Kram