Måndag
Varför går alltid helgen så galet fort? Samtidigt som det är tråkigt att Emil är tillbaka på jobbet idag så är det roligt och skönt att tiden går så fort, vill ha april månad nu. 

Den tredje april får vi nycklarna till nya lägenheten och så blir det att flytta kartonger och sådant som får plats i bilen på kvällarna när Emil kommit hem från jobbet, på dagarna tänker jag packa upp och fixa därborta och så på lördagen den 7 blir det att flytta alla möbler. 
Lägenheten har förvandlats till ett flyttkaos med kartonger och grejer överallt, men lyckades packa ännu mer och dessutom dammsuga och städa vårat sovrum i lördags. Igår tog vi en promenad, pappa och Lotta kom hit och så har vi bara tagit det lugnt. Badade med Caspian i badkaret i går för första gången, såå mysigt. Lite tråkigt att vi inte kommer ha badkar i nya lägenheten men Caspian är snart fyra månader och vi har bara använt det två gånger sedan han föddes, tur att både morfar och farmor och farfar har badkar så man kan låna deras ibland eftersom Caspian älskar att bada. 

Idag tänker jag bara ta det lugnt, kanske packa klart i Caspians rum och rensa lite i badrummen. Vi får se. Längtar till ikväll när Emil kommer hem. 

Kram 

(null)
En trött liten kille.

(null)

(null)
Tog Caspian i bärselen till affären igår, den fick helt klart godkänt, lite tungt för axlarna bara.