En bra helg
Denna helgen har känts väldigt lång samtidigt som den gått för fort, vi har gjort massa roligt och jag hade ingen söndagsångest igår. 

I fredags var det invigningsfest för Volvo i Mölndal, det serverades god buffé, vin, och efterrätt, dem hade liveunderhållning och dans och det var bara en väldigt skön stämning. Jag drack alkohol för första gången på över ett år och det vinet var riktigt gott, hemma var Malin och Ida barnvakter och jag fick uppdateringar med bilder hela tiden. 
Caspian hade svårt att somna och det blev tydligen en hel del skrik men tillslut hade Malin fått honom att somna i hennes famn och när vi kom hem runt 01 gick Ida runt och bar på en sovande bebis. 
Så tacksam att Caspian har så fin familj ❤️

I lördags tog vi det bara lugnt, vi fick upp tavlorna och åhhh det blev så fint! 
Ida och spyker har varit här hela helgen så vi hade det mysigt hemma i soffan medan Emil åkte på fest hos Alex som fyllde 21 i går.

Gårdagen blev en bak dag, en bakis dag för Emil och en bakar dag för mig. Gjorde en choklad tårta med vitchokladmousse och nutella inuti, dekorerade med creme cheese frosting och sockerpasta blommor. Blev inte nöjd men smakade ändå okej, frostingen bara rann på tårtan så det såg inte direkt ut som rosor. 

Nu är Emil på jobbet och jag och Caspian har hunnit hänga in tvätt i garderoberna och mysa. Emil har varit lite snuvig i helgen och nu på morgonen låg Caspian och hostade och snorade lite, hoppas innerligt att det håller sig så och inte blir värre för vi har massa roligt vi skall göra nu i veckan. 

Imorgon skall vi på information angående babysimmet, på onsdag är det först babygrupp (eller vad jag skall kalla det) på prisman och sedan skall vi direkt till simningen. 
På torsdag skall vi ta bussen in till Göteborg och träffa massa andra mammor som är runt min ålder och deras bebisar som är runt Caspians ålder, skall bli så roligt! 
Så jag hoppas att han bara är lite snorig efter natten för sedan vi kom ner och han inte ligger ner längre är han precis som vanligt...

Nu skall jag fixa lite frukost och kolla på youtube, kram och så hörs vi! 

(null) (null) (null)
Några bilder från fredagen, ser ni hur söt han är i Idas famn! 

(null)
Tog igen allt mys vi missade på fredagen, Caspian hade tröja och byxa för första gången och att kunna se hans gosiga mage var rätt populärt. 

(null)
Vi har så mycket body’s i storlek 62 och vissa är på gränsen till försmå så nu får han en ny body varje dag oavsett om den hunnit bli smutsig eller inte, såå söt! 

(null)
(null)
(null)