Borås
Besöket på akuten gick både bra och dåligt, vi kom dit vid 08.30 och gick till barnakuten, fick hjälp direkt utav en super trevlig sköterska som vägde,mätte huvudet, tog tempen, kollade puls och pratade med oss. Kort därefter kom läkaren som kände på hans huvud, tittade noga, pratade med oss om hur han är och vad han kan. Hon sa att han är en stark och fin kille som är väldigt framåt och tidig i sin utveckling, så förutom huvudet verkar han må galant. 
Men ja, huvudet fick inte godkänt, egentligen var det inte själva formen på huvudet som oroade henne då det med största sannolikhet går att rätta till och skulle det inte gå är ju inte det hela världen om hans huvud är lite annorlunda. Utan det som oroar henne är att hans huvud vuxit väldigt fort och att det är större än normalt. 

Caspian fick en tid för fotografering och dem bilderna skall nu skickas vidare till Göteborg där experter skall kolla. 
Sedan var planen att vi skulle få tid för ultraljud redan idag så vi tog en promenad så Caspian kunde sova i vagnen medan vi väntade på at läkaren skulle ringa med en tid men istället fick vi en tid imorgon på förmiddagen. 
Vi skall även få en kallelse till fysioterapeut som skall ge oss tips på hur vi kan rätta till formen på huvudet. Det läkaren sa lite snabbt nu är att han skall sitta upp mycket, ligga på mage mycket, inte sova på sidan m.m men 1. Han sitter eller är på mage och kryper runt all vaken tid, 2. Han sover i egen säng i eget rum, och han sover som han vill, ibland på rygg, men mest på magen eller sidan. Hur skall jag tvinga min bebis på 7 månader att sova på ett speciellt sätt? Aja, vi får se vad dem säger. Tycker själv att huvudet blivit bättre sedan vi slutade amma på natten.

Så bra var att alla var så trevliga, att vi fick höra att han är väldigt stark och frisk och att dem skyndar på allt. Negativt är väl att det samtidigt oroar mig att dem skyndar på allt, varför var vi "tvungna" att åka till akuten istället för att vänta och få en tid efter sommarledigheten? och att alla säger så olika, första läkaren när Caspian var 2 månader sa att det inte var någon fara, våran BVC sköterska har sagt att huvudet växer jätte fint men att det bara är lite större vilket inte är någon fara, läkaren när han var 6 månader blev orolig och ifrågasatte varför dem inte tagit det på allvar och denna läkaren säger att hans huvud har vuxit för fort och är för stort. 

Aja, vi kommer få svar imorgon efter ultraljudet och det skall bli skönt. 

Nu är Emil hos läkaren för sin skull och efter det skall vi hem till pappa och röja ännu mer, försöka köra iallafall ett fullt lass till tippen. 

Kram 

(null)
Caspian fick lite smörgåsrån och vatten medan vi väntade på läkaren. 

(null)
Båda mina killar sov, Caspian i nästan två timmar och Emil tog en power nap på tio minuter. Efter det fick vi åka hem.